LED lučka CAB-13 LED Nevtralno bela 12V

Šifra
16178
4,13 € 3,39 €

LED lučka CAB-13 ponuja nevtralno belo svetlobo, ki je idealna za številne prostore in priložnosti. Zaradi napajanja z 12V je primerna za različne nizkonapetostne instalacije. Zaradi univerzalne oblike in nevtralne barve svetlobe se popolnoma prilega tako sodobnim kot tradicionalnim prostorom. Priljubljena je med kupci, ki iščejo dolgotrajno in kakovostno osvetlitev z minimalno porabo energije.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 16178
Vrsta svetilke Nadgradna
Oblika Okrogla
Energijski razred A++
Moč svetilnosti ( Lumen ) 180 lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Št.svetlobnih virov 13
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija D:60/H:7
Material Umetna masa
Električna napetost DC 12V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)

LED Lučka CAB-13: Nevtralna Bela Svetloba za Vsak Dom

Na spletni strani SuperStrela vam predstavljamo LED lučko CAB-13, pravo osvetlitveno rešitev za vaš dom ali delovni prostor. Ta elegantna in učinkovita LED lučka ne le, da prinaša nevtralno belo svetlobo, ki lahko dopolni vsak prostor, ampak je tudi energetsko učinkovita in trpežna.

Kje in zakaj se uporablja LED lučka CAB-13?

  • Nizkonapetostne Instalacije: Zaradi napajanja z 12V je CAB-13 idealna za uporabo v avtodomih, prikolici, čolnih ali katerikoli drugi nizkonapetostni situaciji. Za vse, ki se odpravljate na pot z avtodomom ali prenavljate plovilo, je to odlična izbira.
  • Kuhinja in Delovne Površine: Nevtralna bela svetloba je izjemna za kuhinjske pulte ali delovne površine, kjer je pomembna jasna in čista svetloba.
  • Dnevne Sobe in Spalnice: S svojo umirjeno in prijetno svetlobo je ta lučka idealna za dnevne sobe ali spalnice, kjer želite ustvariti sproščujoče in udobno okolje.
  • Komercialne Prostore: Zaradi svoje dolge življenjske dobe in nizke porabe energije je LED lučka CAB-13 primerna tudi za trgovine, restavracije ali pisarne.

  • Nizka Poraba Energije: Kljub močni svetlobi LED lučka CAB-13 porabi minimalno energijo, kar pripomore k manjšim stroškom električne energije.
  • Trajnost: S sodobno LED tehnologijo, ta lučka zagotavlja dolgotrajno delovanje brez potrebe po stalni zamenjavi.
  • Vsestranskost: Njena kompaktna oblika in preprosta montaža omogočata, da jo namestite kjer koli, kjer potrebujete dodatno osvetlitev.


V SuperStrela smo prepričani, da je LED lučka CAB-13 naložba v prihodnost vašega doma ali poslovnega prostora. Njen moderen dizajn, skupaj z nizko porabo energije in kakovostjo svetlobe, bo zagotovo zadovoljil vse vaše osvetlitvene potrebe. Ne zamudite priložnosti za osvetlitev vašega prostora z najboljšo svetlobo na trgu!