LED smerokaz za motorna kolesa / za krmilo 12V

Šifra
22741
29,00 € 23,77 € /za 1 komplet

Smerokazi so diskretne oblike, kar omogoča, da se nevsiljivo integrirajo v sprednji del motornega kolesa in zagotavljajo čisto estetiko. Z dolgimi, prilagodljivimi kabli in standardnimi priključnimi konektorji so enostavni za namestitev in združljivi z različnimi električnimi sistemi motornih koles. Črna barva in trpežno ohišje zagotavljata, da smerokazi ostanejo neopazni, ko niso v uporabi, a jasno vidni, ko je to potrebno. Njihova LED tehnologija ne samo zagotavlja dolgo življenjsko dobo in nizko porabo energije, ampak tudi omogoča hitro in jasno signalizacijo, kar izboljšuje varnost voznika.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22741
Električna napetost DC 12V
Barva svetilnosti Oranžna
Št diod 6
Vodotesna zaščita IP60
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Sodoben par LED smerokazov, namenjen montaži na krmilo motornega kolesa. Zasnovani so z namenom, da motoristom omogočajo bolj subtilno in integrirano opcijo signalizacije v primerjavi s standardnimi smerokazi. Te napredne signalne luči so izredno majhne, a kljub temu učinkovite, z visoko intenzivnostjo LED diod, ki so vidne tako podnevi kot ponoči, zagotavljajo vitalno funkcijo varnega in jasnega označevanja namere zavijanja ali spreminjanja pasu.

Izdelani iz trpežnih materialov, ti smerokazi prenesejo različne vožne pogoje, vključno z vplivi vremena in cestnih razmer. Odporni so na vlago in prah, kar zagotavlja njihovo dolgotrajno delovanje brez potrebe po vzdrževanju. Vgrajeni so v diskretno črno ohišje, ki se estetsko sklada z večino barvnih shem in dizajnov motornih koles, hkrati pa so dovolj robustni, da vzdržijo vibracije med vožnjo. S priloženimi dolgimi, fleksibilnimi kabli in priključki za hitro povezavo so enostavni za namestitev, kar motoristom omogoča, da jih sami vgradijo brez potrebe po obisku mehanika.

Poleg varnostnih prednosti, ti smerokazi dodajo tudi element sodobne zasnove v videz motornega kolesa, kar lastnikom omogoča, da izrazijo svoj osebni stil. Integracija LED tehnologije pomeni, da so smerokazi energetsko varčni, z minimalno porabo električne energije, kar je še posebej pomembno za motoriste, ki so zavezani k ohranjanju baterije za dolge vožnje. Z vse večjo osredotočenostjo na varnost v prometu in hkratno željo po estetskem dopolnilu svojega jeklenega konjička, so ti smerokazi popolna izbira za vsakega, ki ceni funkcionalnost, trajnost in dizajn.