LED smerokaz za motorje 12V / 2 kosa

Šifra
22742
29,00 € 23,77 € /za 1 komplet

Kompaktne LED indikatorske luči za motorna kolesa, črne barve, s prozornim pokrovom na vrhu. Uporabljajo se kot smerokazi, ki motociklistu pomagajo sporočiti smer zavijanja drugim udeležencem v prometu. Vsaka luč ima pritrjen vijak za namestitev in kable za električno povezavo. Oblika je aerodinamična, kar je pomembno za minimalno motenje zračnega toka med vožnjo. Te luči so običajno namenjene zamenjavi originalne opreme ali nadgradnji za boljšo vidnost in stil motornega kolesa.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22742
Električna napetost DC 12V
Vodotesna zaščita IP60
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Predstavljene luči so par indikatorskih LED luči, namenjenih za uporabo na motornih kolesih, katerih dizajn združuje funkcionalnost in estetiko za modernega motorista. Vsaka luč ima zaščitni prozorni pokrov, ki omogoča svetlobi, da se enakomerno razprši, zagotavljajoč visoko vidljivost tudi podnevi. Črne barve so, kar pomeni, da se lahko dobro zlijejo z večino barvnih shem motornih koles, hkrati pa doprinesejo do moderen in čist videz.

Oblika je aerodinamična z gladkimi linijami in minimalističnim občutkom, kar zmanjšuje zračni upor in preprečuje, da bi luči med vožnjo vibrirale. Aerodinamičnost ne samo da izboljša zmogljivost, temveč tudi podaljša življenjsko dobo same luči, saj zmanjša mehanske napetosti na komponente. Luči so opremljene z močnimi LED diodami, ki zagotavljajo odlično svetilnost, s čimer izboljšajo varnost tako, da so voznik motornega kolesa in njegova namera zavijanja bolje vidni drugim udeležencem v prometu.

Na zadnji strani vsake luči je robusten navojni vijak z matico, ki omogoča preprosto in trdno montažo na različne dele motornega kolesa, kot so ogrodje, stranske strukture ali zadnji del. Priloženi električni kabli, običajno v barvnem kodiranju, omogočajo enostavno povezavo z motociklističnim električnim sistemom. Pomembno je omeniti, da zahteva montaža takih indikatorskih luči določeno stopnjo tehničnega znanja, saj je potrebno luči pravilno povezati, da se uskladijo z električnim sistemom in stikali za smerokaze na krmilu.

Dodatno, te LED luči niso samo za povečanje varnosti; zaradi svojega privlačnega dizajna so priljubljena izbira med motoristi, ki želijo svojim vozilom dodati personaliziran videz. Odpornost na vibracije in vremenske vplive so ključne lastnosti, ki zagotavljajo, da indikatorske luči ostanejo zanesljive in funkcionalne v različnih voznih pogojih, od sončnih dni do deževnih voženj. Skupaj z dolgo življenjsko dobo, ki je značilna za LED tehnologijo, te luči predstavljajo dolgoročno naložbo v varnost in stil.