LED smerokaz za motor 12V / komplet 2 kosa

Šifra
22738
25,00 € 20,49 € /za 1 komplet

Klasična oranžna smerokaza za motorno kolo, ki izstopata s svojo kromirano zaključno obdelavo. Tradicionalna oranžna barva stekla je standard za signalne luči, saj zagotavlja visoko vidljivost in je takoj prepoznavna kot indikator smeri. Vključeni so pripadajoči električni kabli in konektorji, kar omogoča enostavno namestitev na večino tipov motornih koles. Smerokazi imajo robustno in vremensko odporno konstrukcijo, kar pomeni, da so primerni za uporabo v različnih voznih pogojih. Njihov retro dizajn bo pritegnil ljubitelje klasičnega videza in bo elegantno dopolnil videz vintage motornih koles.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22738
Električna napetost DC 12V
Barva svetilnosti Oranžna
Vodotesna zaščita IP60
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Klasično oblikovani smerokazi za motorna kolesa, ki združujejo nostalgično estetiko s funkcionalnostjo. Zasnovani z oranžno barvo, ki je mednarodno priznana za signalizacijo smeri, ti smerokazi ponujajo odlično vidljivost in so ključni za varno komunikacijo z drugimi udeleženci v prometu. Kromirana površina ne le, da doda privlačen sijaj, ampak tudi služi kot dodatna zaščitna plast proti koroziji in obrabi, ki jo povzročajo elementi, kot so dež, cestna sol in UV žarki.

Robustnost teh smerokazov zagotavlja dolgotrajno uporabo, ne glede na to, ali vozite po urbanih ulicah ali podeželskih cestah. Zasnova je tako univerzalna, da se bo brez težav zlila z različnimi modeli in stili motornih koles, od modernih do klasičnih retro modelov. Visoko kakovostni materiali zagotavljajo, da smerokazi ne bodo le lep dodatek, ampak bodo tudi zdržali test časa in uporabe. Žice in priključki, ki prihajajo s smerokazi, so zasnovani za enostavno inštalacijo, kar omogoča hitro namestitev za DIY entuziaste in strokovne mehanike enako.

Estetika teh smerokazov ne vpliva zgolj na izgled motornega kolesa, ampak prav tako prispeva k splošnemu izrazu motorista. Njihova klasična oblika in kromiran videz nudita občutek tradicije in prefinjenosti. To je še posebej pomembno za tiste, ki obnavljajo starejše modele motornih koles ali gradijo po meri izdelana vozila, kjer je vsak detajl ključnega pomena za končni izgled.

Funkcionalno so smerokazi opremljeni z vzdržljivimi žarnicami, ki zagotavljajo dovolj svetlobe, da so vidni tako podnevi kot ponoči, kar povečuje varnost med vožnjo. Poleg tega pa omogočajo enostavno zamenjavo žarnic, ko je to potrebno. Takšen pristop k oblikovanju in uporabnosti pomeni, da lahko motoristi zaupajo v svojo signalno opremo, kar jim omogoča, da se osredotočijo na cesto pred seboj in uživajo v vožnji. V kombinaciji s trpežnostjo in enostavnostjo montaže so ti smerokazi odlična izbira za vse, ki iščejo kakovostne nadomestne ali nadgradne dele za svoje motorno kolo.