Laserski LED lučki za projiciranje logotipa / 12V - BMW / M

Šifra
22730
14,99 € 12,29 € /za 1 komplet

Laserski LED lučki za projiciranje logotipa BMW M ponujata sofisticirano estetiko in osebno izjavo za lastnike vozil te ikonične serije. Ob odprtju vrat vašega BMW M bosta lučki elegantno projicirali logotip M na tla, ustvarjajoč vizualni učinek, ki dopolnjuje športni duh in prestiž znamke. Z napajanjem 12V se ta par LED lučk enostavno integrira v električni sistem vašega vozila, zagotavljajoč zanesljivo delovanje in visoko kakovost projekcije. To je idealna priložnost za tiste, ki iščejo edinstven in vpadljiv dodatek, ki ne le izboljšuje vizualne privlačnosti vašega vozila, ampak tudi izraža vašo strast do znamke BMW in serije M.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22730
Poraba ( Watt) 1W
Električna napetost DC 12V
Moč svetilnosti ( Lumen ) 150lm
Št diod 1
Vrsta diode High Power
Vodotesna zaščita IP44
Dimenzija Dolžina 70mm, Širina 25mm
Znamka BMW
Temparatura med delovanjem 45°C
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Dobrodošli na spletni platformi SuperStrela, kjer je vsak avtomobilski dodatek skrbno izbran, da zadovolji vašo strast do avtomobilizma. Predstavljamo vam naše ekskluzivne laserske LED lučke, posebej zasnovane za serijo BMW vozil. Te izjemne lučke so več kot le dodatek; so izjava o vaši individualnosti, ponosu na vašo izbiro vozila in hrepenenju po estetiki. S tem edinstvenim izdelkom boste ob vsakem odpiranju vrat vašega avtomobila s ponosom projicirali logotip M na tla, ustvarjali vizualni učinek, ki pritegne pozornost in poudari prestiž znamke BMW.

Naše laserske LED lučke so zasnovane tako, da se harmonično združijo z 12V električnim sistemom vašega vozila. Visoka svetilnost in čista projekcija zagotavljata, da je logotip M3 vedno jasno viden, ne glede na svetlobne pogoje okolice. Poleg tega običajna osvetlitev ob odpiranju vrat zagotavlja dodatno varnost, saj olajša vstop in izstop iz vašega vozila v temnih razmerah. Tako tehnična dovršenost kot vizualna privlačnost sta združeni v tem elegantnem dodatku.

Montaža naših laserskih LED lučk je sila preprosta in hitra, brez potrebe po kakršnih koli trajnih spremembah na vašem vozilu. Seznam kompatibilnosti vključuje širok spekter modelov BMW, kar omogoča lastnikom različnih serij, da najdejo popoln dodatek za svoje vozilo. Od serije 3 (2009-2013) in serije 5 (2004-2013) do X5 (2007-), X6 in GT (2010-2013) ter BMW MINI, vsak model je lahko opremljen z našimi laserskimi LED lučkami, ki zagotavljajo privlačno vizualno izkušnjo.

Vabimo vas, da odkrijete, kako lahko naše laserske LED lučke za projiciranje logotipa M spremenijo vašo vozno izkušnjo. Ne zamudite priložnosti, da svojemu BMW dodate edinstveno in prestižno noto. Vaše vozilo je več kot le prevozno sredstvo; je izraz vaše osebnosti in strasti do kakovosti in elegancije, ki ju prinaša znamka BMW.

Odkrijte ta izjemni dodatek na SuperStrela in pokažite svoj ponos na znamko BMW na najbolj stilski način.