Komplet 36 delni navojnih nastavkov in adapterjev za polnjenje pnevmatik

Šifra
22568
14,99 € 12,29 € /za 1 komplet

Komplet 36 delnih navojnih nastavkov in adapterjev SuperStrela zagotavlja vse, kar potrebujete za učinkovito polnjenje pnevmatik različnih tipov vozil. Zahvaljujoč raznovrstnosti nastavkov boste vedno imeli pravi pribor na dosegu roke. Praktična zasnova in kakovost materialov obljubljata dolgo življenjsko dobo in zanesljivo uporabo. Idealno za mehanike, avtoservise in domače mojstre, ki želijo imeti v svoji zbirki popoln nabor orodja za pnevmatike.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Komplet navojnih nastavkov in adapterjev za polnjenje pnevmatik iz spletnega mesta SuperStrela je ključnega pomena za vse, ki iščejo zanesljivo in vsestransko rešitev za vzdrževanje in polnjenje svojih pnevmatik. V kompletu z 36 deli boste našli vsak možen nastavek in adapter, ki ga boste kdaj potrebovali, ne glede na to, ali popravljate kolo, motor ali avtomobil.

Všeč vam bo estetika črne in zlate barve, ki ne le izgleda profesionalno, temveč tudi zagotavlja, da se vsak element iz kompletu zlahka najde. A to še ni vse. Vsak komplet je opremljen tudi s priročno torbico za shranjevanje, kar zagotavlja, da so vsi vaši nastavki in adapterji vedno na enem mestu, urejeni in pripravljeni na uporabo. Dimenzije torbice so kompaktne, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje v vaši garaži, prtljažniku ali delavnici.

Poleg estetike in funkcionalnosti je glavna prednost tega kompleta njegova vsestranskost. Ne glede na to, ali potrebujete rezervna tesnila, pokrovčke za ventile, adapterje za različne vrste ventilov ali posebne šobe za napihovanje, je vse vključeno v tem kompletu. Prozoren kovček za shranjevanje je še dodatna prednost, saj lahko na hitro pregledate vsebino in takoj najdete, kar potrebujete.

Da bi sklenili, je ta komplet iz SuperStrele nujen za vse, ki želijo zagotoviti pravilno vzdrževanje svojih pnevmatik. Zagotovite si svoj komplet danes in bodite pripravljeni na vsako situacijo, povezano s pnevmatikami!

Tehnične specifikacije
Šifra 22568