Kabel, adapter moški 4-pin / moški priklop 1 video RCA, 1 napajanje moški DC

Šifra
22748
6,50 € 5,33 € /kos

Visokokakovosten kabel z adapterjem, ki je zasnovan za preprosto in zanesljivo povezovanje med različnimi napravami. Na eni strani kabla je moški 4-pin priklop, na drugi strani pa moški priklop, ki vključuje 1 video RCA priključek in 1 napajalni DC priključek.

 

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22748
Cigaretni priklop Ne
IR kamera Ne
Led osvetlitev Ne
Dolžina kabla 20cm
Piskač Ne
Prikazovalnik Ne
Brezžična povezava Ne

Kabel je natančno izdelan in uporablja vrhunske materiale, kar zagotavlja visoko kakovost prenosa signala in dolgo življenjsko dobo izdelka. Moški 4-pin priklop omogoča enostavno povezavo z različnimi napravami, medtem ko moški priklop s 1 video RCA in 1 napajalnim moški DC priključkom zagotavlja široko združljivost z različnimi video in napajalnimi viri.

Kabel je idealen za povezovanje video naprav, kot so kamere, digitalni video snemalniki, ali druge naprave s podobnimi priključki. Omogoča prenos visokokakovostnega videa in hkrati zagotavlja stabilno napajanje za nemoteno delovanje povezanih naprav.

Zahvaljujoč svoji zanesljivosti, visoki kakovosti izdelave ter enostavni uporabi je naš kabel z adapterjem odlična izbira za tiste, ki iščejo vrhunsko rešitev za povezovanje in prenos signala med različnimi napravami.