Infrardeči zvonec s senzorjem gibanja / 4,5V

Šifra
21658
14,09 € 11,55 €

Naš infrardeči zvonec s senzorjem gibanja je idealna izbira za dodatno varnost in udobje v vašem domu ali pisarni. Ta zvonec ne samo, da obvesti o prihodu gostov, ampak tudi odvrača morebitne vsiljivce s svojim zaznavanjem gibanja. S svojim diskretnim in preprostim dizajnom se bo neopazno zlil z vsako steno in ne bo motil estetike prostora. Poleg tega je ta zvonec praktična rešitev za tiste, ki želijo izboljšati dostopnost svojega doma, saj omogoča, da brez skrbi slišijo obiskovalce, tudi če niso v neposredni bližini vhoda.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 21658
Električna napetost DC 5V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
Barva ohišja Bela
Material PVC
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Vas skrbi, da bi zamudili obiskovalce, ko niste v bližini vhoda ali pa ste zatopljeni v vsakdanje opravilo? Naš infrardeči zvonec s senzorjem gibanja, ki ga najdete na SuperStrela, je rešitev za vas. Ta napreden zvonec ni samo izjemno odziven na gibanje, kar povečuje varnost vašega doma, ampak je tudi izredno enostaven za uporabo. Z nazivno napetostjo 4.5 V je energetsko učinkovit in hkrati zagotavlja odlično zvočno moč z glasnostjo 85 dB, ki je dovolj glasna, da je slišna po celotnem domu.

Z elegantno belo barvo se bo ta zvonec brez težav vklopil v estetiko katerega koli vhoda ali hodnika, ne da bi pri tem posegel v splošno oblikovanje vašega prostora. In z IP20 zaščito je zagotovljeno, da je notranja elektronika varna pred vplivi majhnih delcev, kar pomeni, da je naprava primerna za uporabo v notranjih prostorih.

Ta zvonec se lahko uporablja v različnih okoljih - bodisi doma, v pisarnah ali na poslovnih vhodih, kjer je pomembno, da ste obveščeni o prihodu gostov ali strank. Poleg tega je senzor gibanja odličen pripomoček za tiste, ki potrebujejo zvonec z dodatno varnostno funkcijo, saj lahko pomaga pri odvračanju neželenih obiskovalcev.

Investiranje v naš infrardeči zvonec s senzorjem gibanja ni samo investicija v udobje, ampak tudi v mirnost, ki jo prinaša dodatna varnostna plast vašemu domu. Z lahkoto ga namestite in takoj uživajte v prednostih, ki jih prinaša ta pametna naprava. Ne dovolite, da bi karkoli motilo vaš mir - izberite naš infrardeči zvonec s senzorjem gibanja in vedno bodite korak pred obiskovalci in nepričakovanimi gosti. Odkrijte ta izdelek na SuperStrela in dovolite, da tehnologija deluje v vašo korist.