Industrijsko nadometno stikalo za izklop v sili

Šifra
22666
6,70 € 5,49 €

Industrijsko stikalo za izredne ustavitve, ki je opremljeno z velikim rdečim gumbom, namenjenim za hitro in enostavno dostopnost v nujnih situacijah. Stikalo je pritrjeno v robustno, sivo ohišje, ki zagotavlja zaščito IP44, kar pomeni, da je odporno proti prahu in vlagi. Na sprednji strani ohišja je oznaka "EMERGENCY STOP", kar označuje njegovo funkcijo kot napravo za takojšnje zaustavljanje stroja ali procesa v industrijskem okolju. Opremljeno je s sistemom za zaklepanje v sili, ki zagotavlja, da se lahko sistem ustavi in ostane v tem stanju, dokler se ne izvedejo ustrezni varnostni postopki.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

To industrijsko stikalo za izredne ustavitve je zasnovano za zagotavljanje varnosti v različnih delovnih okoljih, kjer je potrebna hitra reakcija v primeru nevarnosti. Zmožnost prekinitve električnega toka pri 6A in 400V nudi učinkovito zaščito in prekinitev delovanja strojev.

Stikalo je oblikovano z mislijo na zanesljivost in dolgo življenjsko dobo, tudi v težkih industrijskih pogojih, zaradi česar je njegovo ohišje klasificirano kot IP65, kar pomeni popolno zaščito pred prahom in vodo ter zagotavlja delovanje v vlažnih in prašnih okoljih. Rdeč gumb za ustavitev ima običajno površino za enostavno pritisnitev, s prepoznavno barvo, ki omogoča hitro lociranje stikala v sili. Stikalo je opremljeno tudi z mehanizmom za zaklepanje, ki preprečuje nenamerno ali neavtorizirano reaktivacijo sistema, kar dodatno povečuje varnost pri delu.
 
 

Tehnične specifikacije
Šifra 22666
Električni tok ( A ) 6
Vodotesna zaščita IP44
Dimenzija L:68/H:68/W:50
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Posebnost Za proizvodnje