Gabaritna luč LED HORPOL / označevalna / pozicijska / DC12-24V

Šifra
22149
14,56 € 11,93 €

Gabaritna LED luč HORPOL je ključni pripomoček za vse, ki želijo zagotoviti varno in učinkovito označevanje svojega vozila ali prikolice. Z možnostjo delovanja v razponu DC 12-24V se prilagodi različnim električnim sistemom, kar olajša njeno namestitev v različna vozila. Opremljena je s pozicijsko funkcijo, ki vam pomaga, da ostane vaš transporten objekt viden v vseh vremenskih razmerah, tako čez dan kot ponoči. Poleg tega njen sodoben dizajn ne poskrbi samo za funkcionalnost, ampak doda tudi estetski element vašemu vozilu ali prikolici.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22149
Barva svetilnosti Hladno bela / rdeča
Poraba ( Watt) 0,8W - DC12V / 1,6W - DC24V
Električna napetost DC 12V-24V
Dimenzija D:92mm, V.30mm, G:46mm
Cigaretni priklop Ne
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Vodotesna zaščita IP68
Št diod 3
Način montaže Nadgradna
Cerfitikat E9 ECE R10
Temparatura okolja -40°C ~ 50°C

Dobrodošli v svet kakovostne in zanesljive razsvetljave z Gabaritno LED lučjo HORPOL, oblikovano z mislijo na varnost in funkcionalnost vašega vozila. Gabaritna luč je odličen pripomoček, ki vam ne le olajša potovanje, ampak tudi zagotavlja višjo raven varnosti na cesti, ne glede na to, ali ste voznik tovornjaka, avtodoma, prikolice ali katerokoli druge vrste vozila, ki deluje na 12V ali 24V napajalno baterijo.

Luč ponuja dvojno funkcionalnost z možnostjo delovanja kot označevalna luč, ki sveti v hladno beli barvi, in kot pozicijska luč, ki z rdečo barvo osvetljuje ohišje, kar prispeva k večji vidnosti in prepoznavnosti vašega vozila na cesti. Poleg tega je dolžina priključnega kabla 50 cm, kar omogoča enostavno in prilagodljivo montažo.

S svojo izjemno energetsko učinkovitostjo, razvrščeno v energijski razred A, luč zagotavlja nizko porabo energije z močjo 0,8W pri DC12V in 1,6W pri DC24V, s čimer prispeva k varčevanju z energijo in zmanjšanju emisij. Luč se ponaša z visoko stopnjo zaščite IP66-68, kar zagotavlja njeno odpornost proti vodi in prahu, in sicer v širokem temperaturnem območju delovanja od -40°C do 50°C.

Poleg kakovosti in funkcionalnosti je ena izmed najpomembnejših prednosti te luči pridobitev E9 homologacijskega certifikata, ki je priložen tudi v elektronski obliki, kar dokazuje njeno skladnost z vsemi potrebnimi standardi in regulativami. Vendar ne pozabite, da je za homologacijo potrebno pridobiti tudi potrdilo o vgradnji luči s strani pooblaščenega servisa.

Izberite Gabaritno LED luč HORPOL za neprimerljivo varnost in udobje med vožnjo. Z njo ne boste le izboljšali estetskega videza svojega vozila, ampak tudi zagotovili večjo vidljivost in varnost na cestah. Nakup te luči je korak v smeri varnejšega in bolj odgovornega vožnje.

Priporočamo, da se odločite za kakovost in zanesljivost, ki vam jih nudi SuperStrela!