G9 LED žarnica 3W / Toplo bela / 230V

Šifra
22673
3,55 € 2,91 € /kos

G9 LED žarnica s toplo belo svetlobo ustvarja domač in udoben ambient v vsakem prostoru. Njena energetska učinkovitost vam prinaša prihranke, medtem ko dolga življenjska doba poudarja njeno trajnost. Ne glede na to, ali jo postavite v dnevno sobo ali spalnico, ta žarnica prinaša občutek topline in udobja.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

SuperStreli vam ponujamo G9 LED žarnico 4W s toplim belim svetlobnim tonom, ki bo vašemu domu dodala pridih topline in udobja.

Zakaj izbrati LED tehnologijo? LED žarnice so revolucionirale svet razsvetljave. Ne samo, da so bolj energijsko učinkovite in dolgožive, ampak tudi ponujajo bolj konstantno in kvalitetno svetlobo. V primerjavi s tradicionalnimi žarnicami, LED žarnice porabijo bistveno manj elektrike in imajo daljšo življenjsko dobo, kar pomeni manj pogosto zamenjavo in s tem prihranke na dolgi rok.

G9 LED žarnica s toplim belim tonom je kot nalašč za dnevne sobe, spalnice ali katerikoli prostor, kjer želite ustvariti sproščujoče in udobno okolje. Topel beli ton prinaša občutek domačnosti in sproščenosti, kar je idealno za večerne ure, ko si želimo odpočiti in se sprostiti po napornem dnevu.

Poleg tega je G9 LED žarnica oblikovana tako, da je združljiva z večino svetilk, kar pomeni, da je idealna za skoraj vsak dom. Ne glede na to, ali imate moderno ali tradicionalno notranjo opremo, bo ta žarnica dopolnila vaš prostor in mu dodala sodoben pridih.

V SuperStreli se zavedamo pomena kakovosti. Zato smo za vas izbrali žarnice, ki ne samo, da so energijsko učinkovite, ampak tudi zanesljive in dolgotrajne. Z nakupom te žarnice investirate v prihodnost – v tehnologijo, ki vam bo služila leta in leta, hkrati pa prispevala k varovanju okolja.

Zato ne odlašajte. Pridružite se revoluciji LED razsvetljave in si zagotovite kakovost, učinkovitost in prihranke z našo G9 LED žarnico. V SuperStreli smo tukaj, da vam pomagamo pri prehodu v svetlo in učinkovito prihodnost.

Tehnične specifikacije
Šifra 22673
Energijski razred G
Poraba ( Watt) 3W
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Možnost zatemnitve Ne
Dimenzija L:55/D:15
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča G9
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.