G4 LED žarnica / 2,5 W / Nevtralno bela / DC12V

Šifra
22728
2,56 € 2,10 € /kos

Naša G4 LED žarnica oddaja prijetno nevtralno belo svetlobo, idealno za ustvarjanje sproščujočega ambienta v vsakem prostoru. Z združljivostjo z napajanjem DC12V ponuja fleksibilnost namestitve v različnih okoljih. Zaradi nizke porabe samo 2,5W, boste prihranili pri električni energiji ob ohranjanju optimalne osvetlitve. Sodoben dizajn in visoka kakovost žarnice zagotavljata, da bo vaš prostor zasijal v novi luči.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22728
Moč svetilnosti ( Lumen ) 200 lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Št.svetlobnih virov 1
Možnost zatemnitve Da
Dimenzija (Ø): 10mm, dolžina: 38mm (29mm brez priklopa)
Električna napetost DC 12V
Tip ležišča G4
Vodotesna zaščita IP44

G4 LED Žarnica z Nevtralno Belo Svetlobo: Najboljša izbira za vaš dom

V današnjem svetu osvetlitve se več kot kdajkoli prej išče optimalna kombinacija estetike, energetske učinkovitosti in praktičnosti. Naša G4 LED žarnica je popolna izbira za tiste, ki želijo združiti vse tri te lastnosti v enem izdelku.

Nevtralno bela svetloba je idealna za tiste prostore v vašem domu, kjer si želite prijetno, sproščujočo atmosfero. Ali je to vaša dnevna soba, kjer se sprostite po dolgem dnevu, ali spalnica, kjer si želite miru in tišine, ta žarnica ustvari točno pravo vzdušje. Barva svetlobe ima pomembno vlogo pri določanju našega razpoloženja, in topla bela svetloba je znana po tem, da spodbuja občutek sprostitve in udobja.

Eden od največjih adutov te žarnice je njena združljivost z napajanjem DC12V, kar pomeni, da jo lahko namestite skoraj povsod. Ne glede na to, ali želite nadgraditi osvetlitev v vašem avtodomu, čolnu ali tradicionalnem domu, je ta žarnica primerna izbira. Fleksibilnost pri namestitvi omogoča, da jo uporabite v različnih okoljih, ne da bi morali sklepati kompromise glede kakovosti ali svetilnosti.

Ob vsem tem pa ne smemo pozabiti na pomembnost energetske učinkovitosti. Z močjo samo 2,5W ta G4 LED žarnica porabi bistveno manj energije kot tradicionalne žarnice, hkrati pa zagotavlja enako, če ne celo boljšo svetilnost. To pomeni manjše mesečne račune za elektriko in manjši ogljični odtis, medtem ko vaš dom še vedno sije v popolni luči.

Zakaj torej izbrati našo G4 LED žarnico? Ker vam ponuja idealno kombinacijo kakovosti, estetike in učinkovitosti. Ker je fleksibilna in praktična. In ker vam omogoča, da svoj dom ali vozilo osvetlite na način, ki vam najbolj ustreza. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam in naredite korak naprej v svetu osvetlitve s SuperStrelo.