E27 LED žarnica 10W / RGB / 230V

Šifra
4571
12,99 € 11,69 € 9,58 € Prihranek 10,01%

 E27 LED žarnica z RGB tehnologijo ponuja bogat spekter barv, ki omogoča individualizirano prilagoditev ambientalne svetlobe vašemu razpoloženju ali dekoraciji prostora. Z močjo 10W je energijsko učinkovita izbira, ki zagotavlja odlično osvetlitev ob znatno nižjih stroških električne energije. Operacije, kot so spreminjanje barve in prilagajanje svetlosti, so enostavno upravljive preko pripadajočih aplikacij ali daljinskega upravljalnika, kar zagotavlja udobno in zabavno izkušnjo uporabe. E27 LED RGB žarnica je idealna za vsakogar, ki išče sodobne in fleksibilne rešitve razsvetljave, ki hkrati dodajo pridih barve in moderne tehnologije v njihov dom ali delovno mesto.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 4571
Energijski razred E
Moč svetilnosti ( Lumen ) 800 lm
Kot svetilnosti 120°
Barva svetilnosti RGB - večbarvna
Št.svetlobnih virov 3
Možnost zatemnitve Da
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Senzor Ne
Dimenzija Premer (Ø): 80mm, Dolžina: 140mm
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča E27
Vodotesna zaščita IP44

Dobrodošli v svetu barvite razsvetljave, ki jo ponuja naša E27 LED RGB žarnica z močjo 10W, zdaj na voljo na spletnem portalu SuperStrela. Ta inovativna žarnica vam ponuja možnost, da s svetlobo ustvarite pravo atmosfero za vsako priložnost, bodisi romantično večerjo, zabavno družinsko praznovanje ali umirjeno branje knjige. Z našo LED RGB žarnico boste lahko preprosto prilagodili svetlobne pogoje svojemu razpoloženju.

S priloženim daljinskim upravljalnikom lahko z lahkoto vklopite ali izklopite žarnico, izbirate med 16 različnimi barvami, vključno z osnovnimi barvami Rdeča, Zelena, Modra in Hladno bela. Funkcije upravljalnika so intuitivne, s čimer je zagotovljeno, da boste brez težav našli pravo barvo in svetlost za vsako situacijo. Funkciji S+ in S- vam omogočata spreminjanje hitrosti utripanja, medtem ko B+ in B- omogočata povečanje ali zmanjšanje svetilnosti, kar vam daje popoln nadzor nad svetlobo v vašem prostoru.

Energija učinkovitost je ena izmed ključnih prednosti te LED žarnice. Z močjo 10W zagotavlja svetlo in živahno osvetlitev, medtem ko porabi bistveno manj energije v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami. Tako ne boste le prihranili na računih za elektriko, temveč boste tudi prispevali k varovanju okolja. Prav tako LED tehnologija zagotavlja dolgo življenjsko dobo žarnice, kar pomeni manj pogostih zamenjav in s tem povezanih stroškov.

Nakup naše E27 LED RGB žarnice je investicija v udobje, stil in trajnostnost. Naj vaš dom zasije v barvah, ki odražajo vaš osebni slog in ustvarjajo prijetno atmosfero za vas in vaše najdražje. Obiščite nas na SuperStrela in si zagotovite to neverjetno LED žarnico, ki bo vašemu prostoru dodala pridih modernosti in funkcionalnosti.

Prepustite se čarom barvne razsvetljave in odkrijte, kako lahko prava svetloba izboljša vaše bivanje.