Dekorativna viseča LED svetilka CCT 122W + daljinec

Šifra
22229
210,00 € 172,13 € /za 1 komplet

Elegantna viseča LED svetilka je zasnovana, da doda sodoben in umetniški občutek vsakemu prostoru, z njenimi prepletenimi krogi, ki ustvarjajo dinamičen in vizualno privlačen učinek. Njena preprosta, a vpadljiva oblika je kot nalašč za tiste, ki iščejo osrednji kos v svoji dnevni sobi, nad jedilno mizo ali v vhodnem prostoru, kjer lahko takoj pritegne pozornost in začne pogovor. Svetilka ne le izboljša estetiko prostora, ampak tudi ponuja učinkovito osvetlitev, zahvaljujoč LED tehnologiji, ki zagotavlja dolgotrajno in energijsko varčno svetlobo. To je idealna izbira za domove ali poslovne prostore, kjer lastniki cenijo dizajn in funkcionalnost v enem.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 6-8 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22229
Vrsta svetilke Viseča
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 9760lm
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Možnost zatemnitve Da
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 100 cm x 35 cm x 15cm
Material Aluminij
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

V srcu vsakega doma ali poslovnega prostora je svetloba, ki definira njegov značaj in vzdušje. Na naši spletni strani SuperStrela smo zavezani k temu, da vam prinesemo svetilke, ki združujejo visoko funkcionalnost z vrhunskim dizajnom. Naša nova viseča LED svetilka je prav takšen izdelek – mojstrovina sodobnega oblikovanja, ki obljublja, da bo vsak prostor spremenila v prizorišče elegance in stila.

Ta LED svetilka s svojim prefinjenim prepletom krogov in linij ne samo ujame pogled, ampak v prostor vnese nov val energije in sodobne estetike. Vsak skrbno oblikovan krog deluje kot nežen objem svetlobe, ki z mehkobo in toplino osvetli vsak kotiček vašega prostora. Idealna je za tiste, ki želijo svojemu domu dodati umetniški dotik ali pa v poslovnem okolju ustvariti vzdušje profesionalnosti in sodobnosti. Z visokokakovostno LED tehnologijo ta luč ne le osvetljuje, temveč tudi varčuje z energijo, kar zagotavlja, da bo vaš prostor sijal z učinkovito in trajnostno svetlobo.

Če iščete osvetlitev, ki bo osrednji del vaše dnevne sobe, nekaj, kar bo ob večerih ustvarilo toplo in vabljivo okolje, ali pa močan in jasen vir svetlobe za vašo pisarno, kjer boste preživeli ure osredotočenega dela, je naša viseča LED luč odlična izbira. V jedilnici bo ta svetilka s svojimi elegantnimi linijami in mehko svetlobo nudila popolno ozadje za nepozabne večerje s prijatelji in družino. V hotelih in restavracijah pa bo postala izjemen pogovorni kos, ki bo obiskovalce očaral z njenim modernim čarom.

Na SuperStrela verjamemo, da mora biti nakup svetilke več kot le izbira viru svetlobe; gre za odločitev, ki odraža vaš osebni slog in etos. Zato smo za vas izbrali le najboljše – svetilko, ki bo s svojo prisotnostjo v vašem prostoru pustila trajen vtis. Ne dovolite, da bi vaš prostor ostal v senci. Opremite ga z našo visečo LED svetilko in dovolite, da njena svetloba poudari lepoto vašega doma ali poslovnega prostora. Obiščite SuperStrela in izberite svetlo prihodnost za svoj prostor.