Avto LED žarnica BaU9S / 6W Canbus DC12-24V / 2 kosa

Šifra
22137
10,99 € 9,01 €

Avto LED žarnica BaU9s z močjo 6W in Canbus tehnologijo je zasnovana za izboljšanje vidljivosti in varnosti vašega vozila. Zaradi delovne napetosti DC12-24V je žarnica združljiva z različnimi avtomobilskimi sistemi, kar vam omogoča fleksibilnost pri namestitvi. Canbus sistem zagotavlja, da se žarnica pravilno sinhronizira z računalniškim sistemom vašega vozila, preprečuje morebitne napake ali težave, ki bi jih lahko povzročile manj kakovostne žarnice. Dvodelni komplet omogoča ugodno ceno, kar naredi to LED žarnico privlačno izbiro za vse, ki iščejo kakovostno razsvetljavo avtomobila po dostopni ceni.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22137
Poraba ( Watt) 6W
Električna napetost DC 12V-24V
Moč svetilnosti ( Lumen ) 200lm/kos
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Št diod 10
Vrsta diode 3030
Kot svetilnosti 360°
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
Dimenzija 43mm x11,50mm
garancija Garancijski rok za izdelek je 3 mesece.

V SuperStreli smo za vas pripravili nekaj posebnega – inovativne Avto LED žarnice z podnožjem BaU9S, ki s svojo močjo 6W / 10W zagotavljajo briljantno razsvetljavo in so popolna nadgradnja za vaš avtomobil.

Številne Prednosti in Lastnosti, ki Vas Bodo Prepričale
Te LED žarnice se ponašajo z hladno belo svetilnostjo 6000K, ki prinaša izjemno svetlo in jasno razsvetljavo, kar bistveno izboljša vašo vidljivost na cesti, hkrati pa avtomobilu daje modern in privlačen izgled. Zahvaljujoč visoki svetilnosti 200 lumnov na kos in 360° kotu svetilnosti, so zagotovljene optimalne svetlobne razmere v vseh situacijah.

Vsestranska Uporabnost in Vrsta Diod
S svojo impresivno velikostjo 43 mm x 11,50 mm se te žarnice popolnoma prilegajo različnim modelom vozil. Unikatna kombinacija 10 LED diod tipa 3030 in dodana leča zagotavljajo superiorno svetilnost in življenjsko dobo, kar vam omogoča dolgotrajno in zanesljivo uporabo.

Can-Bus Upor za Maksimalno Zanesljivost
Integriran Can-Bus upor poskrbi za brezhibno delovanje in preprečuje morebitna opozorila ali napake, ki bi se lahko pojavila zaradi nekompatibilnosti z električnim sistemom vašega vozila. To zagotavlja mirno vožnjo brez neprijetnih presenečenj.

Energetska Učinkovitost in Dolga Življenjska Doba
Z nizko porabo energije in izjemno svetilnostjo vam te žarnice omogočajo zmanjšanje porabe goriva in obremenitve na električnem sistemu vozila, hkrati pa nudijo dolgotrajno delovanje, kar zmanjšuje potrebo po pogostem menjavanju žarnic.

Varčne in Vsestranske – Prava Izbira za Vas
V SuperStreli vemo, da je varčevanje z energijo in dolga življenjska doba ključnega pomena pri izbiri prave avtomobilske žarnice. Z zaščito IP20 so vaše LED žarnice zaščitene pred prahom in drugimi delci, kar zagotavlja dolgo in zanesljivo delovanje.

Ne odlašajte, naredite korak k bolj svetli in varni vožnji z LED žarnicami SuperStrela! Pričarajte svojemu avtomobilu nov, svež in moderen videz ter se prepričajte v visoko kakovost in zanesljivost naših izdelkov.

Dobrodošli v svetli prihodnosti z SuperStrela.