Avto LED žarnica Ba9S / Canbus DC12-24V / 2 kosa

Šifra
22138
10,99 € 9,01 €

Avto LED žarnica Ba9S/Canbus s prilagodljivo napetostjo DC12-24V je univerzalna izbira za večino vozil, zagotavljajoč svetlejšo in bolj zanesljivo razsvetljavo z dolgo življenjsko dobo. Canbus tehnologija zmanjšuje možnosti napak in interferenc z drugimi elektronskimi napravami v vašem vozilu, kar omogoča gladko in skladno delovanje. Komplet vsebuje dve žarnici, kar omogoča hkratno zamenjavo obeh žarnic in tako zagotavlja simetrično in enakomerno svetlobo, kar je idealno za vožnjo ponoči in izboljšanje vidljivosti. Z lahkoto jih namestite sami in začutite razliko v kakovosti razsvetljave, saj te LED žarnice ponujajo svetlejšo in bolj naravno svetlobo v primerjavi s tradicionalnimi halogenskimi žarnicami.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22138
Tip sijalke H6W Ba9S
Električna napetost DC 12V-24V
Moč svetilnosti ( Lumen ) 200lm/kos
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Št diod 10
Vrsta diode 3030
Kot svetilnosti 360°
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
Dimenzija 43mm x11,50mm
garancija Garancijski rok za izdelek je 3 mesece.

Naša LED žarnica je natančno izdelana s posebnim poudarkom na energetski učinkovitosti in trajnosti. Njena osnovna značilnost je nizka poraba energije, saj uporablja LED tehnologijo, ki omogoča izjemno svetlost pri minimalni energetski porabi. To vam ne samo pomaga zmanjšati porabo goriva vašega vozila, temveč tudi zmanjša obremenitev na električnem sistemu vozila.

Poleg tega ima ta LED žarnica vgrajen Canbus upor, ki igra ključno vlogo pri preprečevanju napak in opozoril za pregorelo žarnico. Canbus sistem zagotavlja, da se žarnica popolnoma prilagodi električnemu sistemu vašega vozila, preprečuje prekomerno obremenitev elektronike in preprečuje neželene napake, kar vodi v boljšo zanesljivost.

Ta žarnica je primerna tako za osebna vozila kot tudi za tovorna vozila, zaradi česar je vsestranska izbira za različne vrste vozil. Njena dolga življenjska doba vam omogoča, da se izognete pogostemu menjavanju žarnic, kar pa povečuje varnost in zmanjšuje vzdrževalne stroške.

Žarnice se ponašajo s hladno belo svetlobo s temperaturo barve 6000K, ki ne samo da izboljša vidljivost, ampak tudi daje vašemu vozilu sodoben in eleganten videz.

S svetilnostjo 200 lumnov na kos, te žarnice zagotavljajo izjemno močno svetlobo, ki lahko resnično osvetli vsako cesto. Poleg tega 360° kot svetilnosti zagotavlja, da je svetloba enakomerno razporejena, kar omogoča optimalno osvetlitev in preprečuje nastanek senc.

Zasnovane z 10 LED diodami tipa 3030, obljubljajo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da boste lahko uživali v brezskrbni vožnji brez neprijetnih presenečenj zaradi nenadne okvare žarnice. Poleg tega ta tip diod zagotavlja visoko energijsko učinkovitost, kar vam omogoča, da prihranite na porabi energije.

Žarnice so opremljene s Canbus uporom, kar pomeni, da so kompatibilne z večino modernih vozil, ki uporabljajo Canbus sistem za nadzor razsvetljave. Vhodna napetost 12/24V in Ba9S podnožje omogočata preprosto namestitev brez potrebe po dodatnih prilagoditvah ali posebnem orodju.

Za zagotavljanje boljše svetilnosti, energetske učinkovitosti in zanesljivosti je naša LED žarnica odlična izbira za vaše vozilo.