Armiran lepilni trak 25m / 50mm

Šifra
22749
4,30 € 3,52 € /za 1 komplet

Armiran lepilni trak je vrsta traku, ki je posebej zasnovan za močne, trajne popravke, spajanja ali pakiranje. To je običajno lepilni trak, ki je ojačan z vložki iz materialov, kot so steklena vlakna ali plastika, kar mu daje dodatno trdnost in vzdržljivost. Armirani trakovi so zelo odporni proti raztrganju in pretrganju ter lahko prenesejo večje obremenitve in napetosti kot običajni lepilni trakovi. Uporabljajo se v različnih situacijah , kjer so zahtevane dodatne značilnosti moči in trpežnosti, na primer pri zapiranju težkih škatel, popravilu razpokanih ali poškodovanih predmetov, ojačitvi mest, ki so podvržena obrabi, in pri različnih industrijskih procesih. Ker je armirni trak oblikovan tako, da zdrži tudi težje vremenske in okoljske pogoje, se pogosto uporablja tudi na prostem in v skladiščih.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22749
Barva Aluminij / siva
Dimenzija D: 25000 mm Š: 50 mm G: 0.15 mm

Armiran lepilni trak, včasih znan tudi kot "lepljivi trak s steklenimi vlakni" ali "ojačani paketni trak", je izjemno močan in vzdržljiv lepilni trak, ki se pogosto uporablja za zahtevne aplikacije, kjer običajni lepilni trakovi ne zadostujejo. Z ojačitvijo s steklenimi vlakni ali drugimi sintetičnimi vlakni, ta trak omogoča izjemno odpornost proti raztrganju in lomljenju ter zagotavlja robustno oporo za pakiranje, popravila in spajanja.

V obliki 25 metrov dolgega koluta in širine 50 mm je ta trak zelo praktičen za uporabo v raznovrstnih situacijah. Njegova široka uporabnost sega od industrijskih do domačih potreb; idealen je za zapečatenje težkih škatel v skladiščih, kjer je potrebna dodatna varnost pri rokovanju in prevozu. Njegova močna lepilna lastnost in trpežnost sta zanesljiva za popravilo predmetov, kjer so potrebne dodatne strukturne podpore ali za trajno združevanje materialov.

Zaradi svoje robustne zasnove armiran lepilni trak zagotavlja dolgotrajno oprijemljivost, ne glede na obremenitev. To je še posebej koristno v ekstremnih vremenskih razmerah ali v okoljih, kjer lahko pride do temperaturnih sprememb, vlage in drugih potencialno poškodljivih elementov. Zaradi tega je trak priljubljen v gradbeništvu, avtomobilski industriji in ladjedelništvu, kjer je potrebno zanesljivo tesnjenje in zaščita pred različnimi elementi.

Poleg tega je ta armiran lepilni trak enostaven za uporabo, z možnostjo rezanja na želeno dolžino, kar omogoča prilagodljivost glede na potrebo. Prav tako ne pušča ostankov lepila, ko ga odstranimo s površine, kar je idealno za uporabo tam, kjer so zaželene čiste odstranitve, kot so zaključna dela v notranjem oblikovanju ali pri pripravi izložb.

Vsestranskost in zanesljivost armiranega lepilnega traku ga naredita nujno opremo za vsako skladišče, delavnico ali gospodinjstvo, ki potrebuje močno in dolgotrajno rešitev lepljenja.