Vzmetna tipka z vzmetjo rdeča IP44

Šifra
22668
4,20 € 3,44 €

Gumbno stikalo z vzmetjo je tipičen element uporabljen v industrijskih kontrolnih sistemih. Rdeča barva običajno nakazuje funkcijo ustavitve ali prekinitve v sili, kar poveča varnost pri delu s stroji. Njegova robustna konstrukcija omogoča zanesljivo uporabo v zahtevnih delovnih pogojih. Stikalo je verjetno namenjeno montaži v nadzorne pulte ali na stroje, kjer je takojšnja reakcija kritičnega pomena.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Gumbno stikalo je industrijsko stikalo zasnovano za ponudbo zanesljivosti in trajnosti v zahtevnih delovnih okoljih. Rdeča barva je namenjena uporabi kot varnostno stikalo za ustavitev ali izklop strojev in naprav v izrednih razmerah. To vrsto stikala običajno najdemo v proizvodnih linijah, laboratorijih, delavnicah in kjer koli drugje, kjer je potrebna hitra in lahko dostopna varnostna funkcija.

Gumb je oblikovan tako, da je lahko viden in dostopen, z veliko rdečo površino, ki je lahko prepoznavna tudi z razdalje, kar omogoča hitro ukrepanje v primeru nujnosti. Montaža je tipično načrtovana za enostavno namestitev na kontrolne panele ali neposredno na strojno opremo, kjer je uporabnikova reakcijska hitrost ključnega pomena za preprečevanje poškodb ali poškodb opreme.

Stikalo je izdelano iz robustnih materialov, ki so odporni na mehanske poškodbe in vplive okolja, kot so prah in vlaga, kar zagotavlja njegovo dolgotrajno zanesljivost. Tehnične specifikacije, kot je "IP44", nakazujejo na visok nivo zaščite pred vdorom prahu in vlage, kar omogoča uporabo v različnih industrijskih okoljih. Nazivna napetost in tok, navedena kot "400V" in "6A" nakazujeta, da lahko stikalo varno upravlja z visokimi napetostmi in tokovi, kar je pogosto v industrijskih aplikacijah.

Stikalo je tako ključni varnostni element za vsakogar, ki išče zanesljive in varne rešitve za hitro ustavitev strojne opreme v sili in se lahko prilagodi različnim potrebam uporabnikov, glede na specifične zahteve delovnih procesov.

Tehnične specifikacije
Šifra 22668
Električni tok ( A ) 6
Vodotesna zaščita IP44
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Posebnost Za proizvodnje