Vgradno črno ohišje za GU10 žarnico

Šifra
22747
8,00 € 6,56 € /kos

Stropna podometna svetilka SPOT za sijalke GU10. Izdelana iz aluminija lakiranega na belo in črno mat. Svetilo iz najnovejše serije odlikuje visoka kakovost in detajli. Nežni robovi in ukrivljene linije dodajo eleganco in subtilnost. Odlično se prilegajo stanovanjskim in poslovnim interierjem kot so trgovine, pisarne, galerije.
Ponujeno na tej dražbi Izdelek je popolnoma popoln komplet, ki ga je zelo enostavno sestaviti in ne zahteva dodatnega napajanja. Moderna in subtilna oblika svetilke poskrbi, da se izdelek odlično poda v vsak interier. 

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-7 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22747
Vrsta svetilke Vgradna
Oblika Okrogla
Št.svetlobnih virov 1
Vključuje svetlobni vir Ne
Dimenzija fi 98 mm, V:30 mm
Izvrtina luknje 70mm
Material Aluminij
Barva ohišja Črna
Tip ležišča GU10
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)

Stropna podometna svetilka SPOT za sijalke GU10 predstavlja vrhunec oblikovalske prefinjenosti in funkcionalne zasnove, združuje najnovejše trende v svetilniški industriji z visoko kakovostjo izdelave. Izdelana iz kvalitetnega aluminija, ki je lakiran na elegantno belo ali črno mat barvo, ponuja trajnost in estetiko, ki presegata običajne standarde. Ta svetilka je plod premišljenega oblikovanja, kjer se vsak detajl skrbno upošteva – od nežno zaobljenih robov do gladko ukrivljenih linij, ki se stapljajo z vsako stropno površino.

Eleganca svetilke SPOT je v njeni minimalistični obliki, ki skozi subtilne oblikovalske elemente dodaja sofisticiranost in prefinjenost prostoru. Njena sposobnost, da se vklopi v raznolike arhitekturne stile, jo naredi izjemno vsestransko, primerno tako za domače okolje kot za poslovne prostore. Izrazita čistost oblike naredi svetilko zanimivo za različne interierje, od modernih stanovanj do elegantnih trgovin, trendovskih pisarn ali galerij, kjer poudarja umetniška dela in izdelke.

Ta svetilka ni le zasnovana za estetiko, ampak je tudi praktična in enostavna za uporabo. V kompletu je priloženo vse potrebno za hitro montažo, kar pomeni, da se namestitev lahko opravi brez dodatnih stroškov za napajanje ali zapletene inštalacije. Svetilka SPOT za sijalke GU10 je zasnovana tako, da zagotavlja enakomerno in usmerjeno osvetlitev, kar je idealno za poudarjanje določenih delov prostora ali ustvarjanje ambientalne razsvetljave.

Z nakupom te svetilke investirate v izdelek, ki združuje lepoto in praktičnost. Ne le da boste dobili estetski element, ki bo obogatil vaš prostor, ampak tudi kakovostno svetilko, ki bo služila številna leta, ne da bi pri tem žrtvovali stil ali kakovost osvetlitve. Zato je stropna podometna svetilka SPOT za sijalke GU10 izbira, ki prinaša vrednost in razred v vsak prostor.