Vgradna svetilka ohišje za GU10 LED sijalko / črna

Šifra
22712
6,50 € 5,33 € /kos

Vgradno ohišje za svetilko, ki je namenjeno za namestitev svetlobnega vira, kot je LED GU10 sijalka. Takšna ohišja so običajno prilagojena za enostavno namestitev in vzdrževanje, saj omogočajo zamenjavo sijalke brez potrebe po odstranitvi celotne svetilke iz stropa. Design je minimalističen, s čistimi linijami, kar je idealno za sodobne in diskretne arhitekturne osvetlitvene rešitve.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22712
Vrsta svetilke Vgradna
Oblika Okrogla
Št.svetlobnih virov 1
Vključuje svetlobni vir Ne
Dimenzija V: 46 mm Š: 85 mm G: 85 mm
Izvrtina luknje Ø77 mm
Material Aluminij
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča GU10
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Elegantno oblikovano vgradno ohišje za svetilko je ključni del sodobne osvetlitve, ki združuje estetiko in funkcionalnost z nevsiljivo pojavo. Zasnovano je za uporabo v različnih notranjih prostorih, od stanovanjskih do komercialnih, vključno s pisarnami, trgovinami, hoteli in zdravstvenimi ustanovami. Bela barva ohišja omogoča, da se ta svetilka diskretno zlije z okoljem, še posebej če je strop bele barve, kar zagotavlja, da ne prevzame vizualne dominacije v prostoru.

Ohišje je izdelano iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajnost in stabilnost. Konstrukcija je robustna, a hkrati dovolj elegantna, da dopolni različne arhitekturne sloge. Vgradnja svetilke je enostavna, pritrdilni mehanizmi, kot so vzmetni zatiči, pa so oblikovani tako, da omogočajo hitro montažo in demontažo, kar je izjemno koristno tako pri prvotni namestitvi kot pri morebitnih vzdrževalnih delih.

Ker je to ohišje, namenjeno sprejemanju LED sijalk, poudarja energetsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo svetlobnih virov. LED tehnologija se z leti nenehno izboljšuje in ponuja širok spekter možnosti svetlosti in barvnih temperatur, tako da lahko uporabnik izbere želeni odtenek svetlobe, ki bo najbolje ustrezal atmosferi prostora. Poleg tega je LED osvetlitev znana po nizki porabi energije in zmanjšanju toplotnega sevanja, kar povečuje udobje in zmanjšuje stroške električne energije.

Oblika ohišja prav tako prispeva k enakomerni razporeditvi svetlobe, zmanjšuje bleščanje in omogoča usmerjanje svetlobe v želeno smer. To je še posebej pomembno v prostorih, kjer se želi doseči določeno vzdušje ali poudariti elemente notranje opreme. Vrtljive značilnosti nekaterih modelov vgradnih ohišij omogočajo natančno usmerjanje svetlobe, kar povečuje njihovo prilagodljivost in uporabnost.

Vgradna svetilka se lahko uporablja samostojno ali v skupini, kar omogoča ustvarjanje zapletenih osvetlitvenih shem in vzorcev. To je še posebej koristno pri ustvarjanju osvetlitvenih načrtov, kjer se lahko z različnimi intenzivnostmi in smermi svetlobe ustvari globina in tekstura v prostoru.

Tako je ohišje več kot le nosilec svetlobnega vira; je del celovite osvetlitvene rešitve, ki združuje estetiko, energetsko učinkovitost in prilagodljivost. Upoštevaje dolgotrajnost, nizko vzdrževanje in visoko funkcionalnost, je to vgradno ohišje idealna izbira za vsakogar, ki želi v svoj prostor vnesti sodoben, a brezčasen dotik.