Univerzalno daljinsko centralno zaklepanje 2x daljinec 12V / keyless sistem

Šifra
22727
26,50 € 21,72 € /za 1 komplet

Komplet za daljinsko centralno zaklepanje avtomobilov. Vključuje dva daljinska upravljalnika (ključavnic), centralno enoto za upravljanje zaklepanja, nabor žic za povezavo s sistemom avtomobila ter verjetno sireno ali zvočni signal za potrditev, da je avto zaklenjen ali odklenjen. Ta vrsta kompleta se uporablja za nadgradnjo starejših avtomobilov, ki nimajo vgrajenega daljinskega centralnega zaklepanja.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22727
Barva Črna

Komplet običajno vsebuje več komponent:

Daljinski upravljalniki: Tipično sta priložena dva daljinska upravljalnika z gumbi za zaklepanje in odklepanje vrat. Ti daljinski upravljalniki so običajno majhni in prenosni, z obeskom za ključe, ki omogoča enostavno shranjevanje skupaj z avtomobilskimi ključi.
Centralna enota: To je možgani sistema, ki prejema signale od daljinskih upravljalnikov in nato aktivira mehanizme za zaklepanje ali odklepanje vrat. Včasih je vgrajen tudi modul za alarmni sistem, ki bo sprožil alarm, če bo zaznan neavtoriziran poskus vstopa v vozilo.
Kabelska napeljava: Komplet vključuje tudi niz žic, ki se uporabljajo za povezovanje centralne enote z elektromehanskimi ali elektromagnetnimi aktuatorji na vratih avtomobila. Te žice morajo biti dovolj dolge, da dosežejo vsa vrata in druge komponente sistema.

Ta vrsta kompleta je idealna za lastnike avtomobilov, ki želijo svojemu vozilu dodati moderno udobje daljinskega centralnega zaklepanja. Namestitev običajno zahteva nekaj tehničnega znanja, saj je treba centralno enoto pravilno povezati z električnim sistemom avtomobila in zagotoviti, da so vse komponente ustrezno nameščene in zavarovane. Za to lahko poskrbi usposobljen avtomehanik ali ljubitelj avtomobilov z dobrim razumevanjem avtomobilskih električnih sistemov.

Prednost takega kompleta je, da omogoča enostavno nadgradnjo brez potrebe po zamenjavi obstoječih ključavnic na vratih. Ko je sistem enkrat nameščen, voznik uživa v dodatnem udobju in varnosti, saj lahko vrata avtomobila zaklene ali odklene na daljavo, pogosto pa se lahko odprejo tudi prtljažnik in okna. V nekaterih primerih je mogoče sistem programirati za samodejno zaklepanje vrat, ko avtomobil začne voziti, kar je koristna varnostna funkcija.