Dinamični LED smernik za motor - črna | par

Šifra
22734
30,00 € 24,59 € /za 1 komplet

Smerokazi za motorno kolo, ki se ponašajo z aerodinamično obliko in LED tehnologijo. Svetilnost LED luči zagotavlja odlično vidljivost in s tem povečuje varnost med vožnjo, saj je signal smerokazov jasen in hitro prepoznaven. Smerokazi imajo črno, elegantno ohišje, ki bi se estetsko ujelo z večino motornih koles in dodalo sodoben videz. Namestitev je preprosta, saj so smerokazi opremljeni z vijaki in povezovalnimi kabli, ki omogočajo enostavno integracijo z električnim sistemom motornega kolesa. Te LED smerokaze lahko uporabite kot nadgradnjo za standardne smerokaze, saj ponujajo dolgo življenjsko dobo in so energijsko učinkovitejši.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22734
Električna napetost DC 12V
Barva svetilnosti Oranžna
Št diod 12
Vodotesna zaščita IP60
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Dinamični LED smernik za motor je vrsta smernika (smerokaza) na motornem kolesu, ki uporablja LED tehnologijo in ponuja dinamično ali animirano utripanje svetlobe za označevanje smeri vožnje. Ta vrsta smernika je precej napredna glede na klasične smernike, ki imajo statično svetlobo.

Nekatere značilnosti dinamičnih LED smernikov vključujejo:

Animirano utripanje: Namesto enostavnega utripanja svetlobe, kot pri klasičnih smernikih, dinamični LED smerniki ponujajo animirano gibanje svetlobe. To lahko pomeni, da se svetloba premika v določenem vzorcu (npr. zanka ali valovanje), ko voznik vklopi smernik.
Boljša vidljivost: Dinamični LED smerniki so običajno zelo svetli, kar povečuje vidljivost in opozarjanje drugih voznikov na smer spremembe.
Estetski videz: Ti smerniki pogosto dodajo estetski element na motor, saj lahko ustvarijo zanimive vzorce svetlobe, ki izgledajo atraktivno.
Napredna tehnologija: Uporaba LED tehnologije omogoča boljše energetske učinke in daljšo življenjsko dobo smernikov.
Prilagodljivost: Nekateri dinamični LED smerniki imajo funkcije, kot je samodejni izklop po zavijanju ali prilagodljivo hitrost utripanja glede na hitrost vozila.
Ti smerniki so postali priljubljeni med lastniki motornih koles zaradi svoje funkcionalnosti, vizualnega učinka in izboljšane varnosti na cesti.

Smerokazi za motorna kolesa so vrhunske nadgradnje za katero koli motorno kolo, ki združujejo tehnološko naprednost in stilsko dovršenost. Izdelani z LED tehnologijo, ti smerokazi nudijo izboljšano svetilnost, kar omogoča ostalim udeležencem v prometu, da jasno vidijo vaše namere spremembe smeri, tudi pod močnim soncem ali v temnih nočnih razmerah. LED luči so znane po svoji nizki porabi energije in izjemni vzdržljivosti, kar zmanjšuje potrebo po vzdrževanju in pogostosti zamenjav žarnic.

Elegantno oblikovano črno ohišje smerokazov ne samo, da dopolnjuje estetiko sodobnih in klasičnih motorjev, ampak zagotavlja tudi odpornost proti vremenskim vplivom in vibracijam, ki so pogoste med vožnjo. Aerodinamična oblika smerokazov minimalizira zračni upor in se naravno zlije z linijami motornega kolesa, kar dodatno poudarja športni karakter. Priloženi vijaki omogočajo trdno namestitev, medtem ko so povezovalni kabli dovolj dolgi, da omogočajo prilagodljivost pri montaži na različnih mestih.

Ta komplet smerokazov ni samo funkcionalen, ampak je tudi izraz osebnega stila voznika. Integracija teh smerokazov na motorno kolo je preprosta, vendar izjemno učinkovita nadgradnja, ki lahko transformira videz vašega vozila. Oblikovani za uporabo v vseh pogojih, od mestne vožnje do dolgih potovanj na odprti cesti, ti smerokazi zagotavljajo, da boste vedno opaženi, kar prispeva k večji varnosti in samozavesti med vožnjo.

Poleg tega, da so LED smerokazi trajnostna izbira zaradi svoje dolge življenjske dobe, prav tako prispevajo k zmanjšanju ogljičnega odtisa vašega motornega kolesa. Z možnostjo, da se prilegajo večini modelov motornih koles, so ti smerokazi idealni za voznike, ki želijo izboljšati funkcionalnost in videz svojih vozil brez kompromisov. Odlična izbira so za motoriste, ki iščejo kakovostne komponente, ki izboljšajo varnost in estetiko v enem paketu.