T - konektor za Linearna nadometna / linijska viseča svetila / črna / 12W / 1200lm / 3000K

Šifra
21648
51,46 € 42,18 €

T povezovalni konektor za linijske luči iz naše ponudbe

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 21648
Vrsta svetilke Nadgradna
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 1200 lm
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija (mm) 50x70x330/190
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP44

Linearna LED Svetila: Inovativna Razsvetljava za Moderen Prostor

Sodobna doba razsvetljave prinaša zvrhano mero inovacij, med katerimi izstopajo linearna LED svetila. Gre za tehnološko dovršene izdelke, ki so v ospredju razsvetljavske industrije in postajajo prva izbira za vrsto aplikacij. Linearna svetila niso zgolj vir svetlobe, temveč tudi estetski element, ki z izjemno učinkovitostjo dopolnjuje moderne prostore.

Napredna Tehnologija za Kakovostno Razsvetljavo
Linearna LED svetila temeljijo na najnovejši LED tehnologiji, ki omogoča visoko svetilnost ob minimalni porabi energije. Sodobni LED čipi, vgrajeni v ta svetila, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in izjemno zanesljivost delovanja. To pomeni, da so linearna svetila odlična izbira za trajno in energetsko učinkovito razsvetljavo.

Vsestranska Uporaba v Različnih Okoljih
Linearna LED svetila se odlikujejo po svoji vsestranskosti. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih, kar omogoča prilagoditev razsvetljave različnim okoljem. Od pisarniških prostorov, trgovin in konferenčnih dvoran do domačih interierjev - linearna svetila zagotavljajo optimalno razsvetljavo, ne glede na namembnost prostora.

Eleganten Dizajn za Sodoben Videz
Estetika je ključnega pomena pri oblikovanju modernih prostorov, zato so linearna LED svetila oblikovana s poudarkom na čistih linijah in prefinjenih detajlih. Na voljo so v različnih barvah, vključno z belo, aluminijasto in črno, kar omogoča harmonično vključitev v različne stilske koncepte.

Možnosti Montaže za Popolno Prilagoditev
Pri linearnih LED svetilih je velika prednost tudi možnost izbire med različnimi načini montaže. Viseča montaža ponuja elegantno rešitev za prostore, kjer je želen poudarek na vertikalni dimenziji. Nadometna montaža pa je odlična za vgradnjo v strop, kjer želimo doseči enakomerno razporejeno svetlobo.

Vrhunska Razsvetljava za Delovne Prostore
Linearna LED svetila so še posebej priljubljena v delovnih okoljih, kot so pisarne in konferenčne dvorane. Zagotavljajo enakomerno in prijetno svetlobo, ki spodbuja produktivnost in dobro počutje zaposlenih. Hkrati pa zmanjšujejo obremenitev oči, kar je ključnega pomena za dolgotrajno delo za računalnikom.

Trajnostna in Okolju Prijazna Izvedba
Poleg izjemne energetske učinkovitosti so linearna LED svetila tudi okolju prijazna izbira. Zaradi dolge življenjske dobe in minimalnega vzdrževanja prispevajo k zmanjšanju odpadkov in negativnih vplivov na okolje.

Linearna LED Svetila za Sodobne Prostore
S svojo visoko učinkovitostjo, sodobnim dizajnom in vsestransko uporabo so linearna LED svetila odlič

Linearna LED svetila so izjemno vsestranska in primerna za različne prostore v hiši ali stanovanju. Tu je nekaj primerov, kako se lahko uporabijo:

Kuhinja nad Otroškim Otokom: Linearna svetila so odlična izbira za kuhinje z otoki, saj zagotavljajo enakomerno razsvetljavo za pripravo hrane in druženje ob otoku.
Jedilnica nad Mizo: Linearna svetila nad jedilno mizo lahko ustvarijo prijetno vzdušje med obroki in poudarijo estetiko prostora.
Kuhinjski Pult: Linearna svetila se lahko namestijo pod omarice ali nad kuhinjski pult, da zagotovijo dodatno osvetlitev pri kuhanju.
Dnevna Soba nad Mizo: Linearna svetila v dnevni sobi nad mizo lahko ustvarijo ambientalno razsvetljavo in poudarijo dekorativne elemente.
Pisarniška Miza: V pisarni ali delovni sobi so linearna svetila idealna za osvetlitev delovne površine in povečanje produktivnosti.
Spalnica: Linearna svetila v spalnici lahko zagotovijo enakomerno osvetlitev, ki je pomembna za udobno bivanje.
Hodniki: V hodnikih se linearna svetila uporabljajo za osvetlitev poti in povečanje varnosti.
Otroška Soba: Linearna svetila v otroški sobi zagotavljajo dovolj svetlobe za igro, učenje in druge dejavnosti.
Kopalnica: Linearna svetila so primerna za kopalnice, kjer zagotavljajo dobro vidljivost pri vsakodnevnih opravilih.
Pisarne: V pisarnah se linearna svetila uporabljajo za osvetlitev delovnih prostorov, konferenčnih sob in skupnih prostorov.

Linearna LED svetila so prilagodljiva in se lahko prilagodijo različnim okoljem in potrebam. Pri izbiri linearnih svetil je pomembno upoštevati velikost prostora, želeni svetlobni učinek in osebne preference glede dizajna.

Linearna LED svetila so oblikovana v podolgovate ali pravokotne oblike, ki omogočajo enakomerno in usmerjeno razporeditev svetlobe. Ta svetila so zasnovana z integriranimi LED čipi, ki zagotavljajo visoko svetilnost ob minimalni porabi energije. Prav tako vključujejo elektronske komponente, ki omogočajo pravilno delovanje in nadzor svetlobe. Pri nas si lahko linijsko LED svetilko sestavite tudi sami, več o tem v nadaljevanju.

Oblika: Linearna LED svetila so na voljo v različnih dolžinah in širinah, kar omogoča prilagoditev razsvetljave različnim prostorskim zahtevam. Nekatera svetila so tanjša in bolj diskretna, medtem ko imajo druga bolj robusten in izstopajoč dizajn. Poleg tega so na voljo tudi različni materiali ohišja, vključno z aluminijem, plastiko in steklom.

Linearna LED svetila so izjemno vsestranska in se uporabljajo v različnih okoljih ter za različne namene:

Osvetlitev Delovnih Površin: Zaradi enakomerne svetlobe so idealna za osvetlitev delovnih miz, pultov in pisarniških prostorov.
Ambientalna Razsvetljava: Uporabljajo se za ustvarjanje prijetnega vzdušja v dnevnih sobah, jedilnicah, spalnicah in drugih bivalnih prostorih.
Osvetlitev Hodnikov in Stopnišč: Zaradi svoje linearnosti so primerna za osvetlitev dolgih hodnikov in stopnic.
Komercialne Prostore: Pogosto se uporabljajo v trgovinah, restavracijah, hotelih in drugih komercialnih prostorih za ustvarjanje primernega okolja za stranke.
Poudarjanje Arhitekturnih Detajlov: Zaradi svoje oblike in usmerjene svetlobe se uporabljajo tudi za poudarjanje arhitekturnih detajlov in umetniških instalacij.
Osvetlitev Visečih Prostorov: Pri viseči montaži so odlična izbira za osvetlitev višjih prostorov, kot so atriji ali konferenčne dvorane.
Osvetlitev Kuhinjskih Otokov in Miz: Zaradi enakomerne razporeditve svetlobe so idealna za kuhinjske otoke in jedilne mize.
Osvetlitev Vhodov in Recepcij: Pogosto se uporabljajo za ustvarjanje dobrodošlega okolja v vhodih in recepcijah poslovnih prostorov.
Osvetlitev Zunanjih Prostorov: Določene izvedbe linearnih LED svetil so primerne tudi za zunanjo uporabo, na primer za osvetlitev teras, vrtov in javnih prostorov.

Linearna LED svetila so zasnovana tako, da združujejo učinkovitost, estetiko in funkcionalnost, kar jih postavlja v ospredje sodobne razsvetljave. Njihova vsestranskost omogoča prilagajanje različnim okoljem in potrebam, zaradi česar so priljubljena izbira tako v domačih kot komercialnih prostorih.

Linearna LED svetila so na voljo v različnih barvah svetlobe in močeh svetilnosti, kar omogoča prilagoditev razsvetljave glede na specifične potrebe prostora. Tu je nekaj pogostih barvnih temperatur in njihova uporaba v različnih prostorih:

Topla Bela (2700-3000K): To je mehkejša in bolj prijetna barvna temperatura, ki spominja na klasično žarnico. Pogosto se uporablja v prostorih, kjer želimo ustvariti toplejše in prijetnejše vzdušje, kot so spalnice, dnevne sobe in jedilnice.
Naravna Bela (3500-4500K): Ta barvna temperatura je nekoliko bolj nevtralna in ustvarja svetlobo, ki je podobna dnevni svetlobi. Primerna je za široko paleto prostorov, vključno s kuhinjami, pisarnami, hodniki in komercialnimi prostori.
Hladna Bela (5000-6500K): To je svetlejša in bolj energična barvna temperatura, ki je podobna dnevni svetlobi v sončnem dnevu. Pogosto se uporablja v prostorih, kjer je potrebna visoka stopnja koncentracije in dobra vidljivost, kot so pisarne, delovne sobe in garaže.
RGB (Različne Barve): Linearna LED svetila s sposobnostjo prikazovanja različnih barv omogočajo ustvarjanje različnih razpoloženj in atmosfer v prostoru. Pogosto se uporabljajo v prostorih, kjer želimo prilagodljivost, kot so zabaviščni prostori, restavracije in razstavni prostori.
CCT (Prilagodljiva Bela): Ta vrsta linearnih LED svetil omogoča nastavitev barvne temperature od tople bele do hladne bele svetlobe. Uporablja se v prostorih, kjer je pomembna prilagodljivost razsvetljave glede na dejavnost ali čas dneva, na primer v pisarnah, učilnicah in zdravstvenih ustanovah.

Pri izbiri barvne temperature je pomembno upoštevati namen prostora, želeno vzdušje in funkcionalnost razsvetljave. Prav tako je priporočljivo upoštevati individualne preference in potrebe uporabnikov prostora.

Viseča LED Svetila: Estetska Razsvetljava s Poudarkom

Viseča LED svetila predstavljajo izjemno privlačno rešitev za razsvetljavo prostorov. Njihova elegantna oblika in funkcionalnost jih uvrščajo med priljubljene izbire za domače in komercialne interierje. Preden se odločite za viseča svetila, je pomembno razumeti, kaj vključujejo in kako jih je najbolje montirati.

Viseča LED svetila se sestavljajo iz več ključnih komponent:

Svetilno Ohišje: To je zunanji del svetila, ki lahko ima različne oblike in materiale, vključno z aluminijem, steklom, plastiko ali drugimi materiali. Oblika ohišja vpliva na estetiko in usmerjanje svetlobe.
LED Svetlobni Modul: V notranjosti svetilnega ohišja je nameščen LED modul, ki vsebuje več LED čipov. Ti čipi so odgovorni za ustvarjanje svetlobe.
Napajalnik: Vključuje elektronske komponente, ki zagotavljajo stabilen tok za delovanje LED čipov.
Viseči Kabli ali Verige: Viseča svetila so pritrjena na strop s pomočjo visečih kablov ali verig. Ti elementi omogočajo prilagoditev višine svetila.
Stropna Rozeta: Stropna rozeta je pritrjena na strop in služi kot točka za pritrditev visečih kablov ali verig.


Montaža Visečih LED Svetil

Montaža visečih LED svetil je relativno enostavna, vendar zahteva nekaj osnovnih korakov:

Izberite Pravilno Lokacijo: Pred montažo se prepričajte, da ste izbrali ustrezno lokacijo za viseče svetilo. Upoštevajte višino stropa, razporeditev pohištva in druge faktorje.
Namestite Stropno Rozeto: Stropno rozeto pritrdite na strop na želeni lokaciji. Uporabite ustrezne vijake in sidra, da zagotovite trdno pritrditev.
Povežite Napajalnik: Napajalnik povežite s električnim napajalnim vodom. To je običajno opravilo za električarja, ki poskrbi za varno in pravilno povezavo.
Pritrdite Viseče Kable ali Verige: Viseče kable ali verige povežite s stropno roze in svetilom. Preverite, ali so pravilno pritrjeni in varno vpeti.
Namestite Svetilno Ohišje: Svetilno ohišje pritrdite na viseče kable ali verige. Pazite, da je svetilo pravilno uravnoteženo in poravnano.
Preverite Delovanje: Preden dokončno pritrdite svetilo, preverite, ali pravilno deluje. Prepričajte se, da je svetloba enakomerno razporejena in ustrezne jakosti.

Viseča LED svetila so odlična izbira za prostore, kjer želite poudariti estetiko in ustvariti ambientalno razsvetljavo. Pravilno montažo je priporočljivo zaupati izkušenemu električarju, da se zagotovi varnost in pravilno delovanje svetila.

Linijsko svetilko je mogoče pri nas sestaviti samostojno.

Potrebujete profil za linijsko svetilko, LED trakove, napajalnik ter nekaj osnovnega orodja.

Tu je postopek sestavljanja:

Potrebne Komponente:
Profil za Linijsko Svetilko: To je aluminijast profil, ki služi kot ohišje za LED trakove in pomaga pri razprševanju svetlobe. Obstajajo različne vrste profilov, odvisno od želenega videza in uporabe.
LED Trakovi: Izberite LED trakove, ki ustrezajo profilu. Poskrbite, da so trakovi primerni glede na barvo svetlobe in moč svetilnosti. Na voljo imamo veliko izbiro LED trakov, zato si lahko moč in barvo svetilnosti, ter tudi upcijo krmiljnja sestavite in izberete sami.
Napajalnik: Napajalnik je odgovoren za zagotavljanje električne energije LED trakom. Izberite napajalnik z ustreznim izhodnim tokom in napetostjo. Na voljo imamo slim LED napajalnik, ki je namenjne za linisko LED svetilko.
Povezovalni Kabli in Priključki: Za povezavo med LED trakovi in napajalnikom boste potrebovali povezovalne kable in priključke.
Nosilci in Montažni Material: Za pritrditev profila na strop ali steno boste potrebovali ustrezen nosilec ali montažni material.


Orodje:

Orodje za Merjenje in Označevanje: Merilni trak ali ravnilo za natančno merjenje in označevanje mest za pritrditev profila.
Žaga za Rezanje Profila: Če je profil predolg, boste morda potrebovali žago za prilagoditev dolžine.
Vrtalnik z Ustreznimi Vrtalnimi Svedri: Za vrtanje lukenj za vijake ali vijake za pritrditev profila.
Izvijač in Ključi: Za pritrditev vijakov ali matic za montažo profila.


Postopek Sestavljanja:

Izmerite in Označite: Natančno izmerite in označite mesta, kjer boste pritrdili profil. Uporabite meter ali ravnilo za natančne meritve.
Prilagodite Dolžino Profila (po potrebi): Če je profil predolg, uporabite žago za prilagoditev dolžine. Pazite, da je rez čist in ravno.
Pritrdite Nosilce Profila: Uporabite vrtalnik, da vrtate luknje za vijake ali montažne nosilce. Nato pritrdite nosilce na strop ali steno.
Namestite Profil: Profil pritrdite na nosilce ali montažne nosilce, pri čemer pazite, da je pravilno poravnan.
Namestite LED Trakove: Postavite LED trakove v profil in jih pritrdite. Uporabite povezovalne kabli in priključke za povezavo med trakovi in napajalnikom. Za doseganje višje svetilnosti, lahko namestite več linij LED trakov.
Povežite Napajalnik: Priključite napajalnik na električno omrežje in povežite s LED trakovi.
Preverite Delovanje: Preverite, ali linijska svetilka pravilno deluje in če je osvetlitev enakomerna.

S pravilno izbiro komponent, natančnim merjenjem in skrbno montažo je mogoče sestaviti linijsko svetilko samostojno. Vendar pa, če niste prepričani v svoje veščine, je priporočljivo poiskati pomoč izkušenega električarja. Varnost je vedno na prvem mestu!

 

Če želite dodati možnost za zatemnitev ali spreminjanje barv linijski lučki, boste potrebovali naslednje komponente in opremo:

Združljiv LED Trak: Prepričajte se, da uporabljate LED trak, ki je združljiv z zatemnitvenim sistemom in ima sposobnost spreminjanja barv. Obstajajo posebni RGB (rdeča, zelena, modra) LED trakovi, ki omogočajo spreminjanje barv.
Zatemnitveni Krmilnik ali Regulator: Za zatemnitev boste potrebovali združljiv zatemnitveni krmilnik ali regulator. Obstajajo različni tipi zatemnitvenih krmilnikov, zato se prepričajte, da izberete tistega, ki je združljiv z vašim LED trakom. Na voljo imamo zatemnilniki, ki ustrezajo linijskem alu profilu.
Zatemnitveni Stikali ali Daljinski Upravljalnik: Za upravljanje zatemnitve potrebujete primerno stikalo ali daljinski upravljalnik. Nekateri zatemnitveni krmilniki že vključujejo svoje stikalo ali daljinski upravljalnik. Na voljo imamo Mi-light stikala oziroma krmilmiki, ki so med seboj združljivi.
Napajalnik za Zatemnjen LED Trak: Če že imate napajalnik, se prepričajte, da imate napajalnik, ki je primeren za zatemnjen LED trak. To je pomembno, saj nekateri napajalniki niso primerni za zatemnitev. Običajno se za zatemnitev uporabi temu primernen krmilik, ki se namesti med LED trak in napajalnik, ki ga potem lahko krmilite s telefonom, daljincem ali stikalom.
Povezovalni Kabli in Priključki: Za povezavo med zatemnitvenim krmilnikom, napajalnikom in LED trakom boste potrebovali povezovalne kabli in priključke.

Barvno Krmiljenje (za spreminjanje barv): Če želite omogočiti spreminjanje barv, boste potrebovali krmilnik, ki omogoča nastavitev RGB, RGB+W, RGB+CCT barv. Ta krmilnik običajno vključuje daljinski upravljalnik ali pametni telefon z ustreznimi aplikacijami.


Osnovno Električarsko Orodje: Vključuje izvijač, klešče, žice, vtičnice in podobno.

Poznavanje Električnih Povezav in Varnostnih Standardov:

Če se ne počutite udobno z električnimi deli, je priporočljivo, da poiskusite pomoč izkušenega električarja. Varnost je vedno na prvem mestu.
Preden začnete z namestitvijo, se prepričajte, da so vse komponente združljive in da razumete, kako pravilno opraviti električne povezave.

 

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in vaš čas, ki ste ga nam namenili. Verjamemo, da boste s našimi kakovostnimi izdelki uživali v osupljivih svetlobnih učinkih, ki bodo oživili vaš prostor. Naša ekipa je vedno tu, da vam pomaga pri vsakem koraku. Prepričani smo, da boste z našimi izdelki odkrili novo dimenzijo razsvetljave. Veselimo se vašega zadovoljstva in vas vabimo, da raziskujete našo ponudbo še naprej. Hvala, ker ste izbrali Super Strela d.o.o. za vaše razsvetljevalne potrebe!

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!