Nadgradni LED panel okrogli 18W / Nevtralno bela / 1530 lm / IP40 / 230V

Šifra
22715
13,15 € 10,78 € /kos

Izberite izjemni nadgradni stropni LED panel, ki ponuja nevtralno belo svetlobo (18W). Ta svetilka ne le izboljša osvetlitev prostora, temveč tudi dodaja estetsko vrednost z modernim dizajnom. S svojo zmogljivo svetlobo je primerna za številne namene, medtem ko okrogla oblika prinaša harmoničnost v notranjost. 

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22715
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 1530
Kot svetilnosti 120°
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Dimenzija D:175/H:33
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP44
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Naš LED panel, s svojo izjemno zmogljivostjo in estetskim dizajnom, je nepogrešljiv dodatek za vsak dom, pisarno ali poslovni prostor. Z natančno izbrano nevtralno belo svetlobo, ki jo izžareva, ustvarja prijetno in enakomerno osvetlitev, ki bo očarala vaše prostore. S svojo močjo 18W in neverjetno svetilnostjo 1530 lm, bo naš LED panel v trenutku preobrazil vašo okolico, pričaral jasnost in živahnost ter tako izboljšal vaše bivalno ali delovno okolje.

Zakaj izbrati naš LED panel? Prvič, izjemna energetska učinkovitost. Svetloba, ki jo proizvaja, je hkrati svetla in varčna, kar pomeni manjšo porabo energije in posledično nižje stroške vašega računa za elektriko. Poleg tega je naš panel popolnoma združljiv z 230V napetostjo, kar olajša in pospeši njegovo namestitev. Z inovativno tehnologijo in visoko kakovostnimi materiali je naš LED panel izjemno vzdržljiv in zanesljiv, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in minimalno vzdrževanje.

Kje ga lahko namestite? Možnosti so skoraj neomejene! Zahvaljujoč njegovi prefinjeni zasnovi in enostavni namestitvi je naš LED panel primeren za različne notranje prostore. Namestite ga lahko v kuhinji, dnevni sobi, spalnici, hodniku ali katerem koli drugem prostoru, kjer potrebujete kakovostno in prijetno osvetlitev. Poleg tega je naš LED panel zaradi svoje visoke stopnje zaščite IP40 odporen proti prahu,vlagi kar pomeni, da ga lahko brez skrbi namestite tudi v kopalnico ali druge vlažne prostore.