Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED / 297 x 412 cm / 368W / Toplo bela

Šifra
22134
587,82 € 481,82 € /za 1 komplet

Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED ponuja prilagodljivost in kreativno svobodo za osvetlitev prostorov po vaši meri. S svojo toplo belo svetlobo ustvarja prijetno in udobno atmosfero v vsakem okolju. Zaradi edinstvene oblike v obliki heksagona lahko ustvarite nešteto različnih kombinacij in vzorcev. To je odlična izbira za vse, ki želijo svojemu domu ali poslovnemu prostoru dodati moderno in funkcionalno osvetlitev.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22134
Vrsta svetilke Nadgradna
Moč svetilnosti ( Lumen ) 120lm/W
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 2975 mm x 4122 mm
Material Aluminij
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

HEXAGON LED Sistem Razsvetljave - Svetloba Pritegne Pogled

Osvetljevanje je ključnega pomena za vsak prostor. Vendar pa se v sodobnih časih od svetilke pričakuje več kot le osvetlitev. HEXAGON LED sistem razsvetljave je tu, da postavi nove mejnike v svetu notranje osvetlitve.

Presežek oblike in funkcionalnosti: HEXAGON, zasnovan v obliki edinstvenega satovja, ne le osvetljuje vaš prostor, temveč ga tudi estetsko obogati. Ne glede na to ali gre za vašo domačo delavnico, garažo ali pisarno, ta sistem zagotavlja svetlobo, ki je kombinacija lepote in praktičnosti.

Brezčasen dizajn: V sodobnih domovih in poslovnih prostorih kjer je estetika ključnega pomena, HEXAGON stoji kot izjava o stilu. Njegova sodobna in elegantna oblika zagotavlja, da postane osrednji dekorativni element vsakega prostora.

Napredne značilnosti:

  • Visoka učinkovitost z mislijo na dolgo življenjsko dobo.
  • Topla barva svetlobe ustvarja prijetno atmosfero.
  • Vrhunska izdelava zagotavlja enakomerno svetlobo.
  • Zahvaljujoč visoki svetlosti in učinkovitim LED čipom s CRI vrednostjo nad 90 Ra, HEXAGON prinaša naravno in realno osvetlitev.
  • Za kakovost stojijo materiali: HEXAGON je opremljen z dvonivojskim ohišjem iz aluminija. To ne le zagotavlja optimalno odvajanje toplote, ampak tudi lahkotnost in preprostost montaže.
  • Ne glede na vaš stil notranje opreme, se njegova univerzalna barva popolnoma zlije z okolico.

Vzdržljivost, ki traja: Zaradi trpežne prozorne prevleke iz PC s mlečnim odtenkom in anti-UV premazom, HEXAGON zagotavlja svetlobo brez prekinitev.

Enostavna montaža: Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za enostavno sestavljanje. LED plošče, različni konektorji in napajalni kabel so vključeni, da bi proces postavitve bil čim bolj preprost.

LED plošča dolžina 565 mm: 46 kos.
Trojni konektor: 21 kos.
Kotni konektor: 15 kos.
Napajalni kabel 0,5 m: 1 kos.
Zunanje mere okvirja: 2975 mm x 4122 mm.
Širina LED plošč: 23 mm.
Višina LED plošč: 34 mm.
Barva svetlobe: hladno bela 6000K.
Barva pokrova: mlečna

Če iščete osvetlitev, ki združuje funkcionalnost, estetiko in inovacijo, je HEXAGON LED sistem razsvetljave idealna izbira za vas. Obiščite spletno stran SuperStrela in izberite svetlobo, ki bo vaš prostor spremenila v čarobno izkušnjo!