LED reflektor 50W slim s senzorjem / Toplo bela / 4500 lm / IP65 / 230V

Šifra
21929
28,80 € 23,61 €

Slim LED reflektor s senzorjem ponuja močno svetlobo 50W v topli beli barvi, idealen za osvetlitev zunanjih površin. Napajalna napetost 230V zagotavlja stabilno delovanje. Senzor omogoča avtomatsko vklop in izklop svetlobe ob zaznavi gibanja. Bel dizajn dodaja sodoben in nevsiljiv videz, ki se brezhibno zlije z okolico.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 21929
Energijski razred G
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Moč svetilnosti ( Lumen ) 4500lm
Indeks barve CRI 80
Poraba ( Watt) 50W
Električna napetost AC 230V
Barva ohišja Bela
Material Aluminij
Vodotesna zaščita IP65
Senzor Da
Dimenzija 154mm x 200mm
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Slim LED reflektor s senzorjem 50W - SuperStrela

Naš Slim LED reflektor s senzorjem je odlična izbira za vse, ki iščete kakovostno in učinkovito zunanjo razsvetljavo. S svojo močjo 50W zagotavlja impresivnih 4500 lm, kar je boljše kot večina tradicionalnih reflektorjev na trgu.

LED SMD tehnologija ne le zagotavlja svetlejše svetlobe, ampak tudi varčuje z energijo in zagotavlja daljšo življenjsko dobo. Z luminous efficiency 90 lm/W, ta reflektor presega večino svojih konkurentov. Toplo bela svetloba (3000K) je idealna za ustvarjanje prijetne in udobne atmosfere, bodisi na vašem dvorišču, vrtu ali vhodu.

Zahvaljujoč IP65 zaščiti je ta reflektor vodoodporen, kar pomeni, da lahko zlahka prenese različne vremenske razmere. Njegovo belo ohišje iz aluminija in plastike je ne le vizualno privlačno, ampak tudi zagotavlja robustnost in vzdržljivost. Zaradi svojih kompaktnih dimenzij (154*200mm) se popolnoma prilega različnim prostorom, ne da bi bil preveč vsiljiv.

Ta reflektor je idealen za tiste, ki želijo poudariti določene zunanje značilnosti svoje nepremičnine ali zagotoviti dodatno varnost s svetlobo, ki se samodejno vklopi ob zaznavi gibanja.

Obogatite svoj prostor z našim vrhunskim LED reflektorjem in uživajte v sodobni, varčni in učinkoviti razsvetljavi, ki jo ponuja SuperStrela.