LED lučka za osvetlitev registrske tablice / CanBus / Hladno bela / 12V MERCEDES BENZ

Šifra
22685
24,89 € 20,40 € /za 1 komplet

LED lučke za osvetlitev registrske tablice so idealne za lastnike vozil Mercedes-Benz, ki želijo izboljšati tako vidljivost kot estetiko svojega avtomobila. S CanBus združljivostjo in delovanjem na nizki napetosti 12V, namestitev ne bi mogla biti lažja ali bolj zanesljiva. Hladna bela svetloba zagotavlja močno, a prijetno osvetlitev, ki se popolnoma ujema z luksuznim videzom vašega Mercedesa. Nakup teh LED lučk je pametna izbira za dodajanje elegantne in funkcionalne dodatne opreme, ki poudarja razkošje in napredno tehnologijo znamke Merceds

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Najpogosteje so te lučke primerne za naslednje modele vozil Mercedes-Benz E-Class W210 (1996-2002), kot so E300, E320, E420, E430, E55 AMG (1998-2000) in C-Class (C230, C280, C43 AMG). Kljub temu je priporočljivo, da se preveri ustreznost lučk za svoj specifičen model, saj se lahko specifikacije med modeli razlikujejo, in ni nujno, da so te lučke povsem združljive z vsemi omenjenimi modeli

LED lučke za osvetlitev registrske tablice so odlična izbira za lastnike vozil Mercedes-Benz, ki želijo dvigniti nivo vidljivosti in estetike svojega avtomobila na novo raven. Z CanBus združljivostjo in delovanjem na nizki napetosti 12V, je njihova namestitev preprosta in zanesljiva, kar omogoča hitro nadgradnjo brez nepotrebnih težav.

S hladno belo svetlobo te lučke zagotavljajo močno, a prijetno osvetlitev registrske tablice. Ta eleganten dodatek se popolnoma sklada z luksuznim videzom vašega Mercedesa, pričarajoč občutek prestiža in sodobne tehnologije. S temi LED lučkami bo vaše vozilo pritegnilo pozornost na cesti, saj bo odsevalo eleganco.

Poleg estetskega vidika nudijo tudi funkcionalno prednost, saj izboljšajo vidljivost registrske tablice v vseh pogojih vožnje. Zanesljivo delovanje in trajna učinkovitost teh lučk poudarjata njihovo visoko kakovost, kar je v skladu z visokimi standardi, ki jih pričakujete od vozila znamke Mercedes.

Nakup teh LED lučk je torej pametna odločitev za vsakega lastnika vozila Mercedes-Benz, ki si želi dodati še več eleganci in funkcionalnosti svojemu avtomobilu. S tem preprostim nadgradnjami boste izboljšali ne le videz svojega vozila, ampak tudi svojo izkušnjo vožnje z večjo varnostjo in stilom.

 

Tehnične specifikacije
Šifra 22685
Poraba ( Watt) 2
Električna napetost DC 12V
Moč svetilnosti ( Lumen ) 180
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Št diod 18
Vrsta diode 2835
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
Dimenzija 86mm x 26mm
Temparatura med delovanjem 35
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.