LED linearna viseča svetilka 40W 1200 mm / črna 4000K

Šifra
22225
98,00 € 49,00 € 40,16 € Prihranek 50,00% /za 1 komplet

Viseča LED linijska svetilka je vrhunec preprostosti in sodobnega dizajna, ki prinaša čisto in elegantno linijo svetlobe v vsak prostor. Njena nevpadljiva prisotnost se brezhibno zlije z različnimi dekorativnimi slogi, hkrati pa ponuja funkcionalnost in ambientalno osvetlitev, ki je ključnega pomena za vsak dom ali poslovni prostor. Idealna je za tiste, ki cenijo minimalizem in želijo dodati pridih modernosti brez preobremenitve svojega prostora. Ta svetilka ni samo praktičen vir svetlobe, ampak služi tudi kot subtilen dekorativni element, ki dopolnjuje in izpopolnjuje celotno estetiko prostora.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 6-8 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22225
Vrsta svetilke Viseča
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 3200lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 118.5 x 5 x 4,2cm
Material Aluminij
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Odkrijte vrhunec sodobnega oblikovanja z našo elegantno visečo linijsko LED svetilko, ki je zdaj na voljo na SuperStrela. Ta svetilka je presežek minimalizma, zasnovan z mislijo na tiste, ki cenijo čiste linije in nežno, a učinkovito razsvetljavo. S svojo subtilno zasnovo, ki združuje funkcionalnost in prefinjenost, je ta svetilka kot nalašč za vnašanje brezčasne elegance v katerikoli kotiček vašega doma, bodisi kot osrednji kos nad jedilno mizo, toplo dobrodošlico v vašem vhodnem prostoru ali kot ambientalno osvetlitev v vaši dnevni sobi. Svetloba, ki jo oddaja, je mehka in vabljiva, kar ustvarja prijetno atmosfero, ki spodbuja sprostitev in druženje.

Na delovnem mestu ta svetilka prav tako nič manj ne zaostaja; njena profesionalna estetika in koncentrirana svetloba omogočata, da je idealna izbira za pisarne, konferenčne sobe ali recepcijske prostore, kjer spodbuja osredotočenost in produktivnost. V trgovinah ali butikih bo ta svetilka poudarila izdelke z neposredno svetlobo, ne da bi pri tem ustvarjala senco ali bleščanje, kar je ključnega pomena za privlačno predstavitev blaga.

Za restavracije in hotele, kjer je vzdušje vse, naša LED svetilka zagotavlja toplo, vendar dovolj močno svetlobo, ki izboljša bivalno izkušnjo, ne da bi pri tem motila intimo jedilnega prostora. Naša svetilka je zasnovana tako, da je ni potrebno pogosto vzdrževati, njena dolgoživost pa pomeni, da lahko gostje uživajo v njena svetlobi brez prekinitev.

Zaradi svoje univerzalne zasnove je ta LED svetilka idealna za vse, ki želijo svojemu prostoru dodati kanček modernosti, ne da bi pri tem šli v skrajnost. Njena prilagodljivost in enostavnost namestitve pomenita, da lahko z njo osvežite katerikoli prostor, ne glede na to, ali ste ljubitelj DIY projektov ali želite profesionalno namestitev. Na SuperStrela smo zavezani k temu, da vam ponudimo samo najboljše in najbolj elegantne svetlobne rešitve, ki bodo vaš prostor preoblikovale z enostavnostjo in stilom. Prepustite se čarobnosti te viseče LED svetilke in si zagotovite svojo še danes.