LED dnevne luči / DRL160-8 LED

Šifra
20772
19,96 € 12,00 € 9,84 € Prihranek 39,88%

LED dnevne luči DRL160-8 LED so odlična dodatna oprema za vaše vozilo, saj povečajo vidljivost v prometu in prispevajo k večji varnosti. S svojim modernim dizajnom dodajo estetski pridih vašemu avtomobilu, kar je privlačno tako za lastnike kot tudi druge udeležence na cesti. Poleg tega so energijsko učinkovite in trajajo dolgo, kar vam omogoča prihranek pri porabi energije in menjavi žarnic. Z nakupom teh LED dnevnih luči boste izboljšali svojo varnost in videz vašega vozila, kar je razlog, da jih veliko ljudi izbere za svoje avtomobile.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 20772
Poraba ( Watt) 8W
Električna napetost DC 12V
Moč svetilnosti ( Lumen ) 600lm
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Št diod 8
Vrsta diode 5025
Kot svetilnosti 60°
Vodotesna zaščita IP54
Dimenzija Dolžina: 160mm, Višina: 20mm (ožji del), 50mm (širši del), Globina (brez vijakov): 18mm
Temparatura med delovanjem 35°C
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Dobrodošli na spletni strani SuperStrela, vaše prve izbire za kakovostno LED osvetlitev. Predstavljamo vam naš ponos v kategoriji dnevnih luči: DRL160-8 LED, ki ne samo izboljšuje vidljivost, temveč tudi estetiko vašega vozila.

Zakaj izbrati SuperStrela DRL160-8 LED dnevne luči?

  • Napredna tehnologija: Naša DRL160-8 uporablja najnovejše LED tehnologije, ki zagotavljajo svetlo in jasno svetlobo, medtem ko porabijo minimalno energijo.
  • Vsestranskost uporabe: Te dnevne luči so idealne za različne vrste vozil - od osebnih avtomobilov do tovornjakov, avtodomov in celo plovil.
  • Varnost na prvem mestu: Dnevne luči niso samo modni dodatek vašemu vozilu, temveč tudi povečujejo vašo vidljivost v dnevnem času, zmanjšujejo možnost nesreč in izboljšujejo varnost na cesti.
  • Enostavna namestitev: Z intuitivnim oblikovanjem in priloženim kompletom za namestitev lahko SuperStrela DRL160-8 LED dnevne luči hitro in preprosto namestite na vaše vozilo.
  • Estetski dodatek: Osvetlite vaše vozilo z elegantnim in sodobnim dizajnom naših dnevnih luči, ki se brez težav prilegajo kateremu koli modelu vozila.
  • Trajnost in vzdržljivost: Naša DRL160-8 LED dnevna luč je zasnovana tako, da kljubuje vsem vremenskim razmeram, od močnega sonca do dežja in snega.

Za vse, ki želite združiti funkcionalnost, varnost in estetiko, so naše LED dnevne luči DRL160-8 prava izbira. Ne dovolite, da vas drugi ne opazijo na cesti.

Povečajte svojo vidljivost in se hkrati pohvalite z elegantnim izgledom vašega vozila s SuperStrela dnevnimi lučmi. Pripravite se na občudovanje!