LED delovna luč 2300lm 20W 28LED DC9-36V Hladno bela

Šifra
20839
20,99 € 17,20 €

Delovna LED luč, ki vsebuje 28 visoko kakovostnih LED diod 3030. S svojo močjo 20W in hladno belo svetlobo bo zagotovila jasno in enakomerno osvetlitev, kar bo izboljšalo vašo produktivnost. Z združljivostjo z napetostmi od DC9V do DC36V je ta luč prilagodljiva za različne napajalne sisteme. Ne glede na vaše delovne potrebe, bo ta delovni LED žaromet zagotovil zanesljivo svetlobo za boljše delovne rezultate.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 20839
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Poraba ( Watt) 20W
Električna napetost DC 9V-36V
Vrsta diode 3030
Dimenzija 136mm x 82 mm
Cigaretni priklop Ne
Moč svetilnosti ( Lumen ) 2300 lm
Temparatura med delovanjem 35°C
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.
Vodotesna zaščita IP67
Št diod 28
Način montaže Nadgradna
Cerfitikat E9 ECE R10
Temparatura okolja -40°C ~ 80°C

Delovna LED luč z 28 visoko zmogljivimi LED diodami 3030 - vaš zvesti sopotnik pri vsakodnevnih delovnih izzivih. Z močjo 20W in hladno belo svetlobo bo ta luč postala vaš nepogrešljiv pomočnik pri osvetlitvi delovnih področij. Njena kompaktna zasnova in visoka svetilnost omogočata enostavno namestitev na različne površine, ne glede na to, ali gre za vozilo, delovni stroj ali delavnico.

Ta delovni LED žaromet je oblikovan za maksimalno učinkovitost in trajnost. Z združljivostjo z napetostmi od DC9V do DC36V se prilagaja različnim vozilom in delovnim okoljem, kar pomeni, da bo vedno pripravljen na akcijo. Ko boste potrebovali zanesljivo svetlobo, da boste svoje naloge opravili z lahkoto, se obrnite na to luč.

Za najboljše rezultate svetujemo, da jo namestite na mesto, ki bo omogočilo najboljšo osvetlitev delovnega prostora. Ne glede na to, ali se ukvarjate s popravili, vzdrževanjem ali gradbenimi opravili, dobro osvetlitev lahko bistveno izboljša natančnost in varnost vašega dela.

Z Delovno LED lučjo boste imeli vedno pravo svetlobo tam, kjer jo potrebujete, da boste dosegli odlične rezultate.

Predstavljamo vam funkcijo delovnih luči iz naše ponudbe, kje se najpogosteje uporabljajo in zakaj so nepogrešljive pri številnih dejavnostih.

Delovne luči so osvetlitvene naprave, ki igrajo ključno vlogo pri izboljšanju vidljivosti in varnosti v številnih delovnih in terenskih okoliščinah. Naše delovne LED luči so visokokakovostne, zmogljive in zanesljive, zasnovane tako, da zadovoljijo potrebe različnih uporabnikov, ki se srečujejo s pogoji, kjer je dobra osvetlitev odločilnega pomena.

Delovna luč za vozila je svetilka, ki se uporablja na vozilih, da osvetli delovno območje ali okolico vozila. Običajno se uporablja na vozilih, ki se uporabljajo v industriji, kmetijstvu, gradbeništvu, štirikolesnikih (ATV), reševalnih vozilih in drugih podobnih okoliščinah, kjer je potrebna dodatna svetloba za boljšo vidljivost in varnost pri delu.

Delovne luči so običajno nameščene na sprednjem delu vozila, na strehi ali na drugih ustreznih mestih, odvisno od vrste vozila. Prav tako se lahko namestijo tudi na zadnji strani vozila, da se izboljša vidljivost v delovnih okoliščinah z nizko svetlobo.

Beseda "delovna luč" izvira iz dejstva, da se te svetilke uporabljajo za razsvetljavo delovnega območja ali okolice vozila med delom. Praviloma so močnejše od običajnih žarometov, saj morajo osvetliti večje površine ali delovne površine z dodatnimi ovirami, kot so temna noč, megla ali dež. Delovne luči so lahko halogenske, LED ali žarilne in so običajno pritrjene na vozilo s posebnimi nosilci ali stojali.

Uporaba delovnih luči je pomembna za varnost pri delu v različnih okoliščinah in pomaga voznikom vozil, da bolje vidijo in opravljajo svoje naloge brez nepotrebnih tveganj. Pravilna uporaba delovnih luči v skladu s prometnimi predpisi je ključnega pomena za varno delo in vožnjo vozila v takih okoliščinah.Kje se najpogosteje uporabljajo delovne LED luči?

Delovne luči so ključnega pomena tudi v kamnolomih. Kamnolomi so pogosto delovna okolja, kjer se opravljajo zahtevna dela, kot so izkopavanje, razbijanje in premikanje velikih kamnitih mas. Delo v kamnolomih poteka v različnih okoliščinah, vključno s slabimi svetlobnimi pogoji, in zahteva dobro vidljivost ter varnostne ukrepe. Tukaj je, kako se delovne luči uporabljajo v kamnolomih:

Osvetlitev delovnih območij: Kamnolomi imajo velika odprta območja, kjer delavci izvajajo različne naloge, kot so izkopavanje, prevoz materiala, vzdrževanje opreme in nadzor nad delovnimi procesi. Delovne luči so nameščene na različnih mestih, da osvetlijo ta območja in omogočijo delavcem, da vidijo, kaj počnejo.
Osvetlitev strojev: Kamnolomi uporabljajo različne stroje, kot so bagerji, drobilci, transporterji in žerjavi, ki delajo v različnih smereh in okoljih. Delovne luči so nameščene na teh strojih, da izboljšajo vidljivost med njihovim delovanjem, zmanjšajo tveganje za nesreče in povečajo učinkovitost dela.
Nočno delo: V nekaterih kamnolomih se delo izvaja tudi ponoči ali v okoljih z omejeno naravno svetlobo. Delovne luči so v takih primerih še bolj pomembne, saj omogočajo neprekinjeno delo in varno opravljanje nalog v temi.
Varnost: Osvetlitev kamnolomov s pomočjo delovnih luči pripomore k boljši vidljivosti in s tem zmanjša tveganje za nesreče, ki se lahko zgodi zaradi neopaznih ovir ali premikajočih se vozil in opreme.


V kamnolomih se običajno uporabljajo močne in trajne delovne luči, saj so izpostavljene težkim vremenskim razmeram, prahu in vibracijam. Pravilna osvetlitev je ključnega pomena za varno in učinkovito delo ter prispeva k zmanjšanju tveganja za poškodbe in nesreče v tem zahtevnem industrijskem okolju.

Delovne luči so tudi v gozdovih ključne za izboljšanje vidljivosti in varnosti med delom z gozdarskimi stroji. Gozdarski stroji, kot so sekalniki, žagi, traktorji za spravilo lesa in druge naprave, se uporabljajo za sekanje, spravilo in obdelavo lesa, kar je pogosto opravilo v zahtevnih terenskih pogojih. Tukaj je, kako se delovne luči uporabljajo v gozdarski industriji:

Osvetlitev delovnih območij: Gozdarski stroji se pogosto uporabljajo v gozdnih območjih, kjer je naravna svetloba omejena zaradi dreves in vegetacije. Delovne luči so nameščene na teh strojih, da osvetlijo delovna območja, kjer se izvajajo različne naloge, vključno s sekanjem dreves, razčiščevanjem podrasti in spravilom lesa.
Osvetlitev poti: Gozdarski stroji se pogosto premikajo po težavnem terenu, kjer so ovire, kot so debli, korenine in neenakomerna tla. Delovne luči na strojih pomagajo voznikom videti pot in se izogniti oviram ter tako zmanjšajo tveganje za nesreče.
Nočno delo: V nekaterih primerih se gozdarsko delo izvaja tudi ponoči, zato so delovne luči še bolj ključne za ohranjanje vidljivosti in varnosti.
Varnost: Osvetlitev gozdnih delovnih območij prispeva k varnosti delavcev in voznikov gozdarskih strojev, saj zmanjšuje tveganje za poškodbe in nesreče.


Delovne luči, nameščene na gozdarskih strojih, so običajno robustne, odporne na vremenske razmere in praske ter zasnovane tako, da lahko prenesejo vibracije in tresljaje, ki nastanejo med delom. Pravilna osvetlitev je ključnega pomena za učinkovito in varno delo v gozdarski industriji, kjer so pogosto prisotni različni izzivi in težavni terenski pogoji.

Delovne luči so ključnega pomena tudi za kmetijske stroje in traktorje. Kmetijska dejavnost poteka skozi celo leto in v različnih vremenskih razmerah, kar zahteva dobro osvetlitev za učinkovito in varno delo. Tukaj je, kako se delovne luči uporabljajo v kmetijski industriji:

Delo v različnih pogojih: Kmetijska dela, kot so oranje, setev, spravilo pridelkov in ostale naloge, se izvajajo v različnih vremenskih pogojih in občasno tudi ponoči. Delovne luči so ključnega pomena za zagotavljanje dobre vidljivosti med delom, ne glede na vremenske razmere ali svetlobne pogoje.
Osvetlitev delovnih območij: Delovne luči so nameščene na traktorjih in kmetijskih strojih, da osvetlijo delovna območja, kjer se izvajajo različne naloge, kot je oranje, setev, košnja, spravilo, prevoz itd.
Osvetlitev zadnjega dela traktorjev: Na traktorjih so pogosto nameščene delovne luči na zadnjem delu, da povečajo vidljivost in varnost na cesti med prevozom traktorja ali stroja.
Varnost: Delovne luči prispevajo k večji varnosti kmetov in delavcev na kmetijah, saj zmanjšujejo tveganje za nesreče in poškodbe, še posebej med nočnim delom ali delom v slabih svetlobnih pogojih.


Delovne luči, ki se uporabljajo na kmetijskih strojih in traktorjih, so običajno izdelane tako, da so odporne na prah, vlago in tresljaje, ki so pogosti pri delu na kmetijskih površinah. Prav tako so zasnovane za energetsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo, da zmanjšajo stroške vzdrževanja in obratovanja. S pravilno osvetlitvijo je mogoče povečati produktivnost kmetijskih opravil in zagotoviti varno delovno okolje za kmete in njihove delavce.

Delovne luči so izjemno primerne za vozila s plugi ali plužilci, ki se uporabljajo za odstranjevanje snega in ledene megle s cest. Vozila s plugi opravljajo ključno vlogo pri vzdrževanju prevoznih poti med zimskimi vremenskimi razmerami, in dobra osvetlitev je ključna za učinkovito in varno delo. Tukaj je, kako se delovne luči uporabljajo v tej vlogi:

Osvetlitev delovnega območja pluga: Delovne luči so nameščene na sprednjem delu vozila s plugom ali neposredno na plužilcu, da osvetlijo delovno območje pred vozilom. To omogoča vozniku, da bolje vidi sneg in led, ki ga pluži, ter tako izboljša učinkovitost odstranjevanja snega.
Osvetlitev ceste: Delovne luči na vozilih s plugi tudi osvetlijo cesto pred vozilom, kar poveča vidljivost in varnost med vožnjo po snegu ali ledu.
Nočno delo: V zimskih razmerah se lahko odstranjevanje snega in ledu izvaja tudi ponoči ali zgodaj zjutraj, ko je naravna svetloba omejena. Delovne luči so zato ključne za dobro vidljivost med nočnim delom.
Varnost: Pravilna osvetlitev na vozilih s plugi prispeva k večji varnosti vseh udeleženih v prometu, saj poveča vidljivost vozila in izboljša prepoznavnost za druge voznike.


Delovne luči, nameščene na vozilih s plugi ali plužilci, so običajno močne in usmerjene tako, da osvetlijo delovno območje in cesto pred vozilom. Prav tako so odporne na vlago, sneg in led ter zasnovane za delo v zahtevnih zimskih razmerah. S pravilno osvetlitvijo je mogoče zagotoviti učinkovito odstranjevanje snega in ledu ter prispevati k večji varnosti na cestah med zimskimi vremenskimi razmerami.

Delovne luči so ključnega pomena tudi za transportna vozila in vozila, ki se uporabljajo za nadzor cest. Ta vozila opravljajo različne naloge, od dostave blaga do vzdrževanja cest in prometnega nadzora, in potrebujejo dobro osvetlitev za varno in učinkovito opravljanje nalog. Tukaj je, kako se delovne luči uporabljajo v teh vlogah:

Osvetlitev delovnih območij: Transportna vozila, kot so dostavna vozila in vozila za prevoz blaga, pogosto potrebujejo delovne luči za osvetlitev območij, kjer se izvajajo nakladanje, razkladanje in prevoz blaga. Prav tako so delovne luči uporabne pri vzdrževanju tovornih vozil.
Cestna varnost in prometni nadzor: Vozila, ki se uporabljajo za nadzor cest, kot so patruljna vozila policije, vozila za vzdrževanje cest in vozila za nadzor prometa, uporabljajo delovne luči za osvetlitev prometnih situacij, nadzor nad prometom in za večjo vidljivost med operacijami.
Nočno delo: V nekaterih primerih se naloge, kot je vzdrževanje cest ali dostava blaga, izvajajo ponoči ali zgodaj zjutraj. Delovne luči so ključne za delo v teh pogojih, saj zagotavljajo dobro vidljivost.
Varnost: Delovne luči prispevajo k večji varnosti voznikov in delavcev v transportnih vozilih ter vozilih za nadzor cest. Prav tako pomagajo izboljšati vidljivost vozil za druge udeležence v prometu.


Delovne luči, nameščene na transportnih vozilih in vozilih za nadzor cest, so običajno usmerjene tako, da osvetlijo delovno območje ali prometne situacije. Prav tako so običajno izdelane tako, da so odporne na vremenske razmere in zasnovane za dolgo življenjsko dobo. Pravilna osvetlitev na teh vozilih je ključna za varnost, učinkovitost in uspešnost nalog, ki jih opravljajo.

Delovne luči so pomembne tudi za vozila, ki imajo delovno orodje v prtljažnih prostorih, kot so kombiji, in za gasilska vozila, saj pomagajo izboljšati vidljivost in operativno učinkovitost teh vozil. Tu je, kako se delovne luči uporabljajo v teh vlogah:

  • Kombiji in vozila s prtljažnimi prostori za delovno orodje:

Osvetlitev prtljažnega prostora: Delovne luči se uporabljajo za osvetlitev prtljažnega prostora ali delovnega območja v vozilih, kjer se shranjuje in uporablja orodje. To pomaga delavcem pri iskanju in dostopu do potrebnega orodja ter izboljšuje njihovo delovno učinkovitost.
Nočno delo: Vozila s prtljažnimi prostori se pogosto uporabljajo za servisna dela, vzdrževanje ali popravila, ki se lahko izvajajo tudi ponoči. Delovne luči omogočajo delavcem, da delajo v temi ali v slabih svetlobnih razmerah.
Varnost: Pravilna osvetlitev prtljažnega prostora prispeva k varnosti delavcev in zmanjšuje tveganje za nesreče ali poškodbe med delom.

  • Gasilska vozila:

Osvetlitev prizorišča nesreče ali intervencije: Gasilska vozila uporabljajo delovne luči, da osvetlijo prizorišče nesreče ali intervencije, kar pomaga gasilcem pri hitrejšem in bolj učinkovitem ukrepanju v zahtevnih okoliščinah.
Osvetlitev notranjosti vozila: Delovne luči so nameščene tudi v notranjosti gasilskega vozila, da gasilcem pomagajo najti in dostopati do opreme, ko so v sili ali v slabih svetlobnih pogojih.
Spremljanje prometa: Gasilska vozila uporabljajo delovne luči za povečanje vidljivosti med vožnjo skozi promet, kar prispeva k varnosti gasilcev in drugih udeležencev v prometu.
Nočno delo: Gasilci delajo v različnih pogojih, vključno z nočnimi nujnimi intervencijami, zato so delovne luči ključne za njihovo delo.


Delovne luči, nameščene na teh vozilih, so običajno močne in usmerjene tako, da osvetlijo delovno območje ali prizorišče nesreče. Prav tako so običajno izdelane tako, da so odporne na vremenske razmere in zasnovane za dolgo življenjsko dobo. Pravilna osvetlitev na teh vozilih je ključna za operativno učinkovitost in varnost, ne glede na okoliščine dela.

Delovne luči se lahko uporabljajo tudi na ATV-jih (štirikolesniki), motornih kolesih in skuterjih ter motornih sanjah, čeprav je njihova uporaba lahko različna glede na namen in okoliščine. Tukaj je, kako se delovne luči uporabljajo na teh vrstah vozil:

  • ATV (štirikolesniki):

Osvetlitev terena: ATV-ji se pogosto uporabljajo na različnih terenih, vključno s gozdovi, travniki, peskom in blatom. Delovne luči pomagajo voznikom videti teren in preprečujejo, da bi zgrešili ovire ali nevarnosti.
Nočno delo: V nekaterih primerih se ATV-ji uporabljajo za nočno delo, na primer pri nadzoru kmetijskih zemljišč ali za reševalne naloge. Delovne luči so ključne za vidljivost in varnost pri nočnih operacijah.
Razvedrilo: Mnogi lastniki ATV-jev uporabljajo te vozila za rekreacijo in športne dejavnosti, kot so vožnja po blatnih stezah ali vožnja po težavnih terenih. Delovne luči omogočajo vožnjo v zahtevnih svetlobnih pogojih.

  • Motorna kolesa in skuterji:

Osvetlitev ceste: Motorna kolesa in skuterji uporabljajo delovne luči za osvetlitev ceste med vožnjo, kar izboljšuje vidljivost voznika in ga naredi bolj opaznega za druge udeležence v prometu.
Nočna vožnja: Vožnja motornih koles in skuterjev ponoči zahteva dobro osvetlitev, da se prepreči tveganje za nesreče in za boljšo orientacijo na cesti.

  • Motorne sani:

Osvetlitev snega: Motorne sane se uporabljajo v hladnih in zasneženih okoljih. Delovne luči na motorjih na sanjah omogočajo vozniku boljšo vidljivost in varnost med vožnjo v teh pogojih.
Nočna vožnja: Podobno kot pri ATV-jih in motornih kolesih se lahko motorne sane uporabljajo tudi za nočno vožnjo na snegu. Delovne luči so ključne za varno vožnjo in izogibanje oviram na snegu.


Delovne luči na teh vozilih so običajno svetle in trpežne, saj so izpostavljene različnim terenskim in vremenskim razmeram. Uporaba delovnih luči na teh vozilih je zasnovana za izboljšanje varnosti in vidljivosti voznikov v različnih okoliščinah ter prispeva k boljši vožnji in rekreaciji.

Delovne luči se lahko uporabljajo tudi na plovilih, kot so čolni, jadrnice, jahte, ribiški čolni in druga plovila. Uporaba delovnih luči na plovilih ima več namenov in koristi:

Navigacija: Na plovilih se uporabljajo navigacijske delovne luči, ki so obvezne za plovbo ponoči ali v slabih vidljivih razmerah. Te luči pomagajo drugim plovilom in ladjam določiti položaj vašega plovila, smer plovbe in vrsto plovila. Navigacijske luči so običajno razporejene tako, da označujejo, ali plovilo pluje proti vam, se premika stran od vas ali gre naravnost.
Pomoč pri sidranju: Delovne luči se lahko uporabljajo tudi za osvetlitev okolice plovila med sidranjem. To pomaga posadki videti, kje se nahajajo, in zmanjšati tveganje za trke ali druge nesreče v bližini sidra.
Osvetlitev palube: Delovne luči se uporabljajo za osvetlitev palube plovila, kar olajša opravila, kot so ribolov, priprava hrane, vzdrževanje opreme ali druge dejavnosti na plovilu, ki potekajo ponoči ali v temi.
Varnost: Delovne luči prispevajo k splošni varnosti na vodi, saj povečujejo vidljivost vašega plovila in omogočajo drugim plovilom, da vas opazijo. To je še posebej pomembno v gostem prometu ali v slabih vremenskih razmerah.


Delovne luči na plovilih morajo biti skladne s pomorskimi predpisi in zakoni, ki veljajo za določeno vrsto plovila in območje plovbe. Pravilna uporaba in vzdrževanje delovnih luči na plovilih prispevata k varni plovbi in zmanjšanju tveganja za nesreče na vodi.

Delovne luči so pomembne tudi na viličarjih, saj pomagajo izboljšati varnost in učinkovitost delovnih operacij, ki se izvajajo s temi industrijskimi vozili. Tukaj je, kako se delovne luči uporabljajo na viličarjih:

Osvetlitev delovnega območja: Delovne luči na viličarjih so nameščene tako, da osvetlijo delovno območje pred viličarjem. To pomaga voznikom videti tovor, police, ovire in druge predmete na tleh, kar prispeva k varnemu ravnanju s tovorom in preprečuje morebitne nesreče.
Osvetlitev palete: Delovne luči so uporabne tudi pri dvigovanju in spuščanju palet. Svetloba, usmerjena proti paleti, omogoča boljšo vidljivost in natančnost pri manipulaciji s tovorom.
Nočno delo: V nekaterih industrijskih okoljih se dela s viličarji izvajajo tudi ponoči ali v slabih svetlobnih razmerah. Delovne luči omogočajo nadaljevanje produktivnih operacij v teh pogojih.
Varnost: Pravilna osvetlitev z delovnimi lučmi pripomore k večji varnosti delavcev in voznikov viličarjev, saj zmanjšuje tveganje za nesreče, kot so trki s tovorom ali vožnja v ovire.
Osvetlitev zapor na cestišču: Viličarji se včasih uporabljajo za označevanje ali postavljanje zaščitnih zapor na cestišču. Delovne luči na viličarju povečajo vidljivost teh zapor in prispevajo k varnosti na delovnem mestu.


Delovne luči na viličarjih so običajno močne in prilagodljive, kar omogoča usmerjanje svetlobe na specifična območja, ki jih mora voznik bolje videti. Pravilna osvetlitev na viličarjih je ključna za zmanjšanje tveganja za poškodbe in nesreče na delovnem mestu ter za izboljšanje učinkovitosti in produktivnosti operacij z viličarji.

Delovne luči na tovornjakih so ključnega pomena za varno in učinkovito vožnjo, še posebej med nočnimi vožnjami, v slabih vremenskih razmerah in v gostem prometu. Uporaba delovnih luči na tovornjakih prinaša več prednosti:

Osvetlitev ceste: Delovne luči na tovornjaku osvetljujejo cesto pred vozilom, kar izboljšuje vidljivost voznika in mu pomaga videti ovire, prometne znake in druge vozne pogoje.
Nočna vožnja: Pri nočni vožnji so delovne luči ključne, saj pomagajo vozniku, da bolje vidi cesto in ostale udeležence v prometu.
Vožnja v slabem vremenu: V slabih vremenskih razmerah, kot so dež, megla, sneg ali poledica, delovne luči izboljšajo vidljivost ceste in pomagajo vozniku pravočasno prepoznati nevarnosti.
Osvetlitev delovnega območja: Delovne luči na tovornjaku so lahko tudi koristne pri izvencestnih nalogah, ko je potrebno osvetliti delovno območje ali razkladati tovor.
Osvetlitev prometnih znakov: Delovne luči pomagajo tudi pri boljšem opazovanju prometnih znakov, še posebej pri slabših svetlobnih razmerah.
Varnost: Pravilna osvetlitev na tovornjaku prispeva k varnosti voznika in drugih udeležencev v prometu, saj poveča vidljivost in prepoznavnost vozila.


Delovne luči na tovornjakih so običajno močne in zasnovane za uporabo v različnih vremenskih razmerah. Poleg tega morajo biti delovne luči skladne s predpisi in zakoni o prometni varnosti, ki veljajo v določeni državi ali regiji. Pravilna uporaba delovnih luči na tovornjaku je ključna za varno vožnjo in prispeva k zmanjšanju tveganja za nesreče na cesti.

Delovne LED luči so ključni dodatek za vaše vozilo, ki povečajo varnost in učinkovitost vaših delovnih operacij. Pri izbiri prave luči je pomembno upoštevati velikost, vzorec žarka, trdnost ter način montaže. Pravilno izbrana delovna luč bo zagotovila boljšo vidljivost, kar bo pripomoglo k boljši varnosti in produktivnosti. Pri nas ( Super Strela ) ponujamo visokokakovostne in trpežne delovne luči, ki se prilagajajo vašim potrebam. S pravilno izbiro delovnih LED luči boste kos vsem delovnim izzivom, ki jih prinaša vaša naloga.

Delovne LED luči za vozila so na voljo v različnih tipih in modelih, kar vam omogoča, da izberete najbolj primerno razsvetljavo za vaše potrebe. Tradicionalno so terenske razsvetljave na voljo v dveh različnih vzorcih žarkov: poplavni in vozni oziroma široki in ozkokotni žarek. Poplavni (široki) vzorec ponuja široko pokritost na kratke razdalje, medtem ko je vozni vzorec ozek, omogoča daljšo doseganje svetlobe.

Sodobne rešitve pa gredo še korak dlje. Sedaj imate možnost namestiti eno samo svetlobno palico LED, ki ponuja kombinacijo obeh svetlobnih vzorcev: tako poplavni kot točkovni žarek. Ta inovativna vrstica vključuje poplavni vzorec, ki izhaja iz zunanjih osmih reflektorjev na vsaki strani, ter hkrati točkovni vzorec iz notranjega niza reflektorjev. S tem dobite najboljšo možno razsvetljavo za različne situacije in terene, saj lahko prilagodite svetlobni vzorec glede na svoje potrebe. Ne glede na vašo dejavnost ali okolje, boste s temi inovativnimi delovnimi LED lučmi na vozilu vedno dosegli vrhunsko svetlobno učinkovitost. V naši ponudbi imamo LED delovne luči, ki združujejo dve funkciji v eni (2 v 1). To pomeni, da en del delovne luči vključuje lečo za širok kot, medtem ko drugi del omogoča ozek kot osvetlitve. S tem pristopom dosežemo optimalno rešitev, saj ni potrebe po uporabi več različnih modelov. To je še posebej pomembno, saj na vseh vozilih ni dovolj prostora za namestitev več luči v večjem številu.

Pri izbiri delovnih LED luči je pomembno upoštevati tako moč svetlobe kot tudi domet na daljše razdalje, kar je tesno povezano z močjo same luči. Večja moč luči pogosto pomeni višjo svetilnost, izraženo v lumnih, ne pa v vattih (W). Wattage je zgolj oznaka porabe in ne zagotavlja nujno višje svetilnosti. Višja kakovostne delovne LED luči so izdelane iz vrhunskih materialov, ki ob manjši porabi zagotavljajo večjo svetilnost. Zato je ključnega pomena, da posebno pozornost namenite lumnom pri izbiri luči.

V naši ponudbi boste našli prav takšne modele, ki so zasnovani s poudarkom na učinkoviti porabi energije (Watt), hkrati pa zagotavljajo impresivno svetilnost. To pomeni, da boste z našimi delovnimi LED lučmi zmanjšali porabo električne energije, ne da bi pri tem žrtvovali moč osvetlitve, ki jo potrebujete za vaše delo. Pri nas lahko pričakujete najboljše od obeh svetov - varčnost in visoko kakovostno svetlobo.

 

Zavezani smo temu, da vam predstavimo še več informacij o naših odličnih delovnih lučeh. Po branju tega poučnega blog zapisa bi morali imeti odlično podlago za izbiro najboljših LED delovnih luči za vaše vozilo! Upamo, da ste uživali v branju ter pridobili koristne informacije. Ne pozabite obiskati naše spletne strani na superstrela.com, kjer lahko najdete vrhunske LED delovne luči za vozila! Zahvaljujemo se vam za vaš čas in zanimanje!