Keramična škatla z varovalkami z 6 vtičnicami

Šifra
22718
5,50 € 4,51 € /za 1 komplet

Keramična škatla z varovalkami, primerna za disk varovalke UNI/ATO 19 mm, predstavlja trpežno rešitev za zaščito električnih vezij v raznovrstnih vozilih in strojih. S šestimi vtičnicami in standardnimi priključnimi konektorji 6,3 mm omogoča enostavno namestitev in vzdrževanje. Zasnovana z razmakom montažnih lukenj 105 mm in dimenzijo podstavka 95 mm x 52 mm, je ta škatla idealna za vgradnjo v prostorsko omejena okolja. Izdelana iz kakovostnih materialov, je odporna na prah, umazanijo in vlago, kar zagotavlja dolgotrajno zanesljivost. Uporablja se lahko v širokem spektru aplikacij, vključno s kmetijsko opremo, gradbenimi vozili, osebnimi avtomobili in vodnimi plovili.

Ni na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22718
Barva Črna
Dimenzija 95mm x 52mm

Keramična škatla z varovalkami je robustna, zanesljiva komponenta, ki je nepogrešljiva za zagotavljanje varnosti električnih sistemov v številnih motornih vozilih in težkih strojih. Ta model škatle je opremljen s šestimi vtičnicami, namenjenimi za standardne disk varovalke UNI/ATO s premerom 19 mm. Priključni konektorji so zasnovani s širino 6,3 mm, kar zagotavlja enostavno namestitev in čvrsto povezavo.

Z razmakom montažnih lukenj 105 mm in velikostjo podstavka 95 mm x 52 mm je ta škatla z varovalkami primerna za tesno vgradnjo v omejene prostore, kar je idealno za uporabo v raznolikih vozilih in strojih. Njena uporaba je široka in sega od kmetijskih strojev, kot so traktorji, kombajni, bagri in viličarji, do osebnih vozil, terenskih vozil, tovornjakov, prekucnikov in štirikolesnikov, ter celo do plovil in drugih motornih vozil.

Keramična škatla je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki so izbrani zaradi svoje trajnosti in odpornosti na različne delovne razmere, vključno s temperaturnimi nihanji in vibracijami. Zaradi svoje tesne konstrukcije škatla varuje varovalke pred zunanjimi vplivi, kot so prah, umazanija in vlaga, s čimer zagotavlja njihovo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost.

Njena robustnost in univerzalnost jo naredita idealno za uporabo v težkih delovnih pogojih, ki zahtevajo zanesljivo zaščito električnih komponent. S tem ko zagotavlja nemoteno uporabo, keramična škatla z varovalkami predstavlja ključni element v varnostnih sistemih vozil in strojev, ki se zanašajo na neprekinjeno električno delovanje za opravljanje svojih funkcij.