Industrijsko nadometno stikalo 1 tipka

Šifra
22664
6,20 € 5,08 €

industrijsko stikalo z enim velikim zelenim gumbom, ki je običajno namenjeno za vklop naprave ali stroja. Robustno ohišje stikala zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost in je primerno za težke delovne pogoje. Stikalo je zasnovano za visoko napetost do 400V in ima stopnjo zaščite IP65, kar pomeni, da je odporno na prah in vodo. Zeleni gumb je običajno simbol za začetek ali nadaljevanje procesa in je lahko opremljen z lahko dostopnim mehanizmom za hitro aktivacijo.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Industrijsko stikalo s stališča funkcionalnosti in zanesljivosti predstavlja ključni element za upravljanje strojev in procesov v zahtevnih delovnih okoljih.

Zasnova z enim velikim zelenim gumbom omogoča preprosto in intuitivno upravljanje, kar je bistveno za hitre odzivne čase in učinkovitost delovnih operacij. Ohišje stikala je izdelano iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo tudi v ekstremnih pogojih, kot so visoka stopnja prašnosti, vlage ali mehanskih obremenitev.

Z zmožnostjo delovanja pri napetostih do 400V in z oceno IP65, ki zagotavlja visoko stopnjo zaščite pred vstopom prahu in vode, je to stikalo idealno za uporabo v industrijskih aplikacijah, kjer so pogosti stiki z elementi ali kjer je potrebna dodatna zaščita pred okoljskimi vplivi. Gumb je oblikovan tako, da je enostaven za pritisk in aktivacijo, kar zagotavlja, da lahko uporabniki brez težav izvajajo želene operacije, ne da bi odvrnili pozornost od svojega primarnega dela.

Tehnične specifikacije
Šifra 22664
Električni tok ( A ) 6
Vodotesna zaščita IP65
Dimenzija L:104/H:68/W:50
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Posebnost Za proizvodnje