H3 PK22S LED žarnice za meglenke ali dnevno luč DC24V 6000K / 2 Kosa

Šifra
22732
21,40 € 17,54 € /za 1 komplet

Dva kosa LED avtomobilskih žarnic tipa H3, ki so zasnovane za uporabo z 24-voltnimi električnimi sistemi, običajno najdenimi v tovornjakih in težkih vozilih. Te žarnice z visoko svetilnostjo in dolgo življenjsko dobo, zahvaljujoč LED tehnologiji, ki zagotavlja izboljšano vidljivost in varčnost z energijo v primerjavi s tradicionalnimi halogenskimi žarnicami. S svojim kompaktnim dizajnom so idealne za namestitev v omejene prostore, kjer je potrebna močna osvetlitev. LED žarnice tipa H3 so pogosto uporabne kot meglenke ali dnevne luči, pri čemer dodajajo modern videz vozilu in izboljšujejo varnost pri vožnji.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22732
Tip sijalke H3 PK22s
Poraba ( Watt) 20W / kos
Električna napetost DC 24V
Moč svetilnosti ( Lumen ) 1150lm / kos
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Št diod 6
Vrsta diode High Power
Kot svetilnosti 360°
Dimenzija 54mm x fi 11mm
Temparatura med delovanjem 30 - 40°C
Oznaka žarnice H3 PK22S
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Ta komplet dveh H3 LED žarnic je zasnovan za zagotavljanje močne in učinkovite osvetlitve za 24-voltne električne sisteme, ki so standardni v težkih vozilih, kot so tovornjaki, avtobusi in nekateri industrijski stroji. Z izkoristkom LED tehnologije, te žarnice nudijo izjemno svetlost in so veliko bolj energijsko učinkovite v primerjavi s standardnimi halogenskimi žarnicami, kar omogoča dolgoročne prihranke pri porabi energije in manjšo pogostost zamenjav.

Vgrajene LED čipe odlikuje visokokakovostna konstrukcija, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev svetlobe s stabilno svetilnostjo, preprečujejo pa tudi bleščanje in zagotavljajo boljšo vidljivost v slabih svetlobnih pogojih. Poleg tega so te žarnice oblikovane za delovanje v širokem temperaturnem območju, kar zagotavlja zanesljivo delovanje v različnih okoljih in podnebnih razmerah. Odpornost na vibracije in vodoodporna konstrukcija omogočata, da so žarnice primerne za uporabo v pogojih, kjer so prisotni cestni sunki, udarci in vlagi.

LED žarnice tipa H3 ponujajo dolgo življenjsko dobo, ki je lahko do desetkrat daljša od halogenskih žarnic, s tem pa zmanjšujejo potrebo po vzdrževanju in zamenjavi. Oblika in velikost žarnic sta standardizirani, kar omogoča enostavno namestitev brez potrebe po dodatnih prilagoditvah ali posebnem orodju. Svetla, a energijsko varčna svetloba, ki jo oddajajo, pomaga izboljšati vidljivost in s tem varnost, še posebej ponoči ali v slabem vremenu.

Poleg tehničnih prednosti, te H3 LED žarnice s svojo čisto in svetlo svetlobo prav tako prispevajo k estetskemu izgledu vozila. Sodoben in čist bel svetlobni vzorec ne le izboljšuje vidljivost, temveč vozilu daje tudi sodobnejši in bolj premium občutek. Ko se odločate za nadgradnjo osvetlitve vašega vozila, so te H3 LED žarnice odlična izbira za združevanje funkcionalnosti, trajnosti in stila.

 

Pomembno opozorilo: Ne združujte LED žarnic s klasičnimi ali xenon žarnicami v isti luči. Visoka temperatura, ki jo ustvarjajo xenon in halogenske žarnice, lahko v nekaj sekundah poškoduje LED sijalko, v najslabšem primeru pa povzroči razpad. V kolikor vaše vozilo sporoča o pregoreli LED sijalki, je za brezhibno delovanje priporočeno namestitev Can Bus upora, ki preprečuje prikazovanje napak. Z enostavnim korakom boste ohranili zanesljivost in podaljšali življenjsko  LED žarnice.