Gu10 LED žarnica 3W / RGB z daljincem / 230V

Šifra
4277
7,99 € 7,19 € 5,89 € Prihranek 10,01%

GU10 LED žarnica z RGB osvetlitvijo in daljinskim upravljalnikom omogoča prilagajanje svetlobe vašemu razpoloženju in okrasitvi prostora. Zaradi svoje prilagodljivosti je idealna za različne priložnosti in prostore. Uporaba daljinskega upravljalnika naredi uporabo izjemno enostavno in priročno. Ta inovativna žarnica prinaša zabavo in funkcionalnost v vsak dom.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 4277
Energijski razred A
Moč svetilnosti ( Lumen ) 450 lm
Kot svetilnosti 60°
Barva svetilnosti RGB - večbarvna
Možnost zatemnitve Da
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija Premer (Ø): 48mm, Dolžina: 63mm
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča GU10
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)

V svetu osvetlitve je vedno večji poudarek na prilagodljivosti in personalizaciji. GU10 LED žarnica z RGB osvetlitvijo iz SuperStrele to prinaša na popolnoma novo raven. Z možnostjo izbire med številnimi barvami in odtenki, lahko vsak prostor spremenite v skladu z vašim razpoloženjem, dogodkom ali notranjim oblikovanjem.

Pomislite na večere, ko želite ustvariti sproščeno in romantično vzdušje. S pritiskom na gumb daljinskega upravljalnika lahko izberete tople odtenke rdeče, oranžne ali roza. Za zabave ali praznovanja lahko izberete bolj živahne barve, kot so modra, zelena ali vijolična.

Poleg estetskega vidika pa ima GU10 LED žarnica še mnogo drugih prednosti. Energetska učinkovitost pomeni, da boste ob uporabi žarnice prihranili pri električni energiji. RGB LED tehnologija zagotavlja tudi dolgo življenjsko dobo, kar pomeni manj pogosto menjavo žarnic.

Zakaj bi izbrali žarnico z daljinskim upravljalnikom? Predstavljajte si udobje sedenja na kavču in prilagajanje svetlobe brez vstajanja. Ta žarnica ni samo funkcionalna, ampak tudi izjemno uporabniško prijazna.

Pri SuperStreli verjamemo, da osvetlitev ni samo potrebna, ampak je lahko tudi izraz individualnosti.

Naša ponudba GU10 RGB LED žarnic je zasnovana tako, da vam omogoča izražanje svojega sloga in kreativnosti.