Dnevne LED luči 2 x 6W / DC12V / Hladna Bela

Šifra
22739
12,00 € 9,84 € /za 1 komplet

Dnevne LED luči, ki so namenjene dodatni osvetlitvi vozila za izboljšano vidljivost med dnevnimi vožnjami. Vsaka enota vsebuje več visoko svetlih LED diod v kompaktnem in pravokotnem črnem ohišju. Z dolgimi priključnimi kabli, ki omogočajo prilagodljivo namestitev, so te luči zasnovane za enostavno vgradnjo na različna mesta na avtomobilu. Dnevne LED luči ne samo da prispevajo k varnosti v prometu z boljšo vidnostjo vozila, ampak tudi estetsko nadgradijo izgled avtomobila. Ker so LED, so energijsko učinkovite, imajo dolgo življenjsko dobo in so odporne proti udarcem in vibracijam.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22739
Poraba ( Watt) 6W
Električna napetost DC 12V
Moč svetilnosti ( Lumen ) 380lm
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Št diod 4
Vrsta diode High Power
Kot svetilnosti 130°
Vodotesna zaščita IP67
Dimenzija 110 x 15 x 17 mm
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Dnevne LED luči, inovativna rešitev za povečanje vidnosti avtomobila med vožnjo podnevi, kar ni samo priporočljivo, ampak v nekaterih državah tudi zakonsko predpisano. Te luči so sestavljene iz več visoko zmogljivih LED diod, ki so nameščene v robustno črno ohišje. Svetleče diode oddajajo čisto in močno svetlobo, ki je bistveno svetlejša od tradicionalnih halogenskih žarnic, s tem pa bistveno prispevajo k večji varnosti v cestnem prometu.

LED tehnologija, ki je v osrčju teh dnevnih luči, je znana po svoji izjemni energijski učinkovitosti in sposobnosti delovanja v širokem spektru temperatur, kar je ključnega pomena za avtomobilske aplikacije. Z dolgim življenjskim obdobjem, ki običajno presega tisoče ur delovanja, te LED luči zmanjšujejo potrebo po vzdrževanju in zamenjavah, kar je dolgoročno ekonomično za lastnika vozila. Poleg tega je LED tehnologija bolj odporna proti udarcem in vibracijam, kar je pogosto v avtomobilskem okolju, kar še dodatno poudarja njihovo vzdržljivost.

Dizajn luči je minimalističen in sodoben, kar omogoča, da se luči lepo zlijejo z estetiko vozila. Pogosto jih je mogoče namestiti v prednji odbijač ali rešetko, odvisno od osebnih preferenc in specifikacij avtomobila. Priloženi kabli so dovolj dolgi, da omogočajo prožnost pri montaži in so zasnovani za zanesljivo povezavo z električnim sistemom vozila. Nekatere dnevne LED luči so tudi opremljene s funkcijo samodejnega vklopa in izklopa, ki sledi zagonu motorja, kar še dodatno poenostavlja uporabo.

Za voznike, ki iščejo tako funkcionalne kot tudi stilne nadgradnje svojega vozila, so te dnevne LED luči odlična izbira. Njihova namestitev ne prinaša le prednosti večje varnosti zaradi izboljšane vidnosti, ampak vozilu dodaja tudi modern pridih, ne glede na to, ali gre za novo ali starejše vozilo. V svetu, kjer je varnost na cesti vedno pomembnejša, dnevne LED luči predstavljajo enostaven in učinkovit način za izboljšanje varnosti in estetike vašega avtomobila.