Barvna kamera za vzvratno vožnjo s pokrovom in IR LED / 4-pin / DC 12V-24V / 170°

Šifra
21124
35,49 € 29,09 €

Barvna kamera za vzvratno vožnjo s pokrovom in IR LED lučmi je nujno orodje za vsakogar, ki želi izboljšati varnost in udobje med vožnjo. S širokim vidnim kotom 170° omogoča odličen pregled za vozilom, medtem ko IR LED luči zagotavljajo jasno vidljivost tudi ponoči. Naprava je združljiva z napetostjo DC 12V-24V, kar omogoča enostavno integracijo v večino vozil. 4-pin povezava pa zagotavlja trdno in zanesljivo povezavo, ki preprečuje morebitne motnje med prenosom signala.

Na zalogi

Barvna kamera za vzvratno vožnjo – Nezamenljiv pripomoček za vsakega voznika
Iščete rešitev, ki bo vaše parkiranje naredila varnejše in lažje? SuperStrela vam predstavlja inovativno barvno kamero za vzvratno vožnjo, ki se ponaša z vrsto lastnosti, ki vam bodo olajšale vožnjo.

Zaščitni pokrov in odpornost na vse vremenske razmere Naša kamera je opremljena z zaščitnim pokrovom, ki zanesljivo ščiti lečo pred umazanijo, dežjem in drugimi vplivi, s čimer zagotavlja dolgo življenjsko dobo in nespremenjeno kakovost slike. Z izjemno zaščito IP67 je popolnoma odporna na vodo in prah, zato vam bo služila v vseh vremenskih razmerah.

Odlična vidljivost v temi Z vgrajenimi IR (infrardečimi) LED-lučkami kamera zagotavlja odlično vidljivost tudi v najtemnejših nočeh. Zahvaljujoč najmanjši osvetlitvi 0.1Lux/F1.2, boste imeli jasno sliko cestišča za seboj v vseh razmerah.

Visokokakovostna slika S slikovnim senzorjem 1/3" CMOS in ločljivostjo 648 x 488 ppi, kamera zagotavlja visoko ločljivost in jasne slike, kar olajša ocenjevanje razmer na cesti med vzvratno vožnjo. Poleg tega avtomatsko ravnovesje beline zagotavlja, da so barve vedno naravne in uravnotežene.

Širok vidni kot Neverjetni 170° vidni kot omogoča širok pregled cestišča za vašim vozilom, kar vam olajša manevriranje in parkiranje v ozkih prostorih. To je še posebej koristno za počitniška in dostavna vozila, kjer je preglednost pogosto omejena.

Enostavna namestitev in združljivost Barvna kamera za vzvratno vožnjo je združljiva tako z NTSC kot s PAL video sistemi, kar omogoča enostavno integracijo v vaš obstoječ avto sistem. Z električno močjo samo 1,5 W in vhodno napetostjo DC 12-24 V je kamera energetsko učinkovita in primerna za širok razpon vozil.

Komplet, ki vključuje vse, kar potrebujete V kompletu dobite vse, kar potrebujete za hitro in preprosto namestitev – barvno kamero z 4-pin priključkom in napajalnim kablom. Mere kamere z nosilcem (širina: 65mm, višina: 85mm, globina: 65mm) omogočajo enostavno namestitev na večino vozil.

Naredite korak naprej k varnejši vožnji z barvno kamero za vzvratno vožnjo od SuperStrela
Naj bo vožnja in parkiranje enostavnejša in varnejša z našo barvno kamero za vzvratno vožnjo. Izboljšajte svojo vozniško izkušnjo že danes z nakupom tega nepogrešljivega pripomočka na SuperStrela!

Tehnične specifikacije
Šifra 21124
Električna napetost DC 12V-24V
Dimenzija širina: 65mm, višina: 85mm, globina: 65mm
Cigaretni priklop Ne
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Vodotesna zaščita IP67
Način montaže Nadgradna
IR kamera Da
Led osvetlitev Ne
Vrsta priklopa 4-PIN
Vidni kot 170°
Temparatura okolja -20°C ~ 70°C
Ločljivost ( pixel ) 468 x 488
Podpora video sistema NTCS ali PAL
Dolžina kabla 1,5m
Piskač Ne
Prikazovalnik Ne
Barva ohišja Črna
Brezžična povezava Ne
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!