Vgradna LED svetilka/ 220lm / 2W / Toplo bela / 24V

Šifra
22762
3,89 € 3,19 € /kos

Vgradna lučka s svojo diskretno obliko omogoča elegantno vključitev v vsak prostor, ne da bi motila celostno podobo sobe. Njena nevpadljiva črna kombinacija se zlije z različnimi stili dekorja, od modernega do klasičnega. Zasnova vgradne svetilke je preprosta za namestitev, kar je idealno za hitro prenovo ali nadgradnjo osvetlitve. Poleg tega je uporaba LED tehnologije znana po svoji energetski učinkovitosti, kar prinaša dolgoročne prihranke pri električni energiji.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22762
Vrsta svetilke Vgradna
Oblika Okrogla
Moč svetilnosti ( Lumen ) 220 lm
Kot svetilnosti 60°
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Dimenzija širina 40mm,globina 30 mm,
Izvrtina luknje premer vgradnega dela 35 mm
Barva ohišja Črna
Električna napetost DC 24V

V svetu sodobnega oblikovanja in notranje opreme je osvetlitev ključni element, ki lahko povzdigne vsak prostor na novo raven. Vgradna lučka, ki jo ponujamo na SuperStrela, je popoln primer, kako združiti funkcionalnost in estetiko v eni sami napravi. Z elegantno, diskretno obliko se naša vgradna lučka neopazno vključuje v vsak prostor, ne da bi motila celostno podobo sobe. S svojo nevpadljivo belo-črno kombinacijo se zlije z različnimi stili dekorja, od modernega do klasičnega, kar omogoča široko uporabo v različnih okoljih.

Eleganca in Ujemanje z Vsakim Stilom

Naša vgradna lučka je zasnovana tako, da se prilega vsakemu domu in vsakemu stilu. Ne glede na to, ali imate moderno dnevno sobo s čistimi linijami in minimalističnim pohištvom, ali pa tradicionalno kuhinjo s toplimi lesenimi elementi, bo ta lučka poskrbela za popolno osvetlitev brez motečih elementov. Kombinacija bele in črne barve je klasična, a hkrati sodobna, kar pomeni, da bo ta lučka vedno v trendu.

Preprosta Namestitev in Uporaba

Ena izmed največjih prednosti naše vgradne lučke je njena preprosta namestitev. Ni potrebe po zapletenih inštalacijskih postopkih ali profesionalni pomoči. Vgradna zasnova omogoča hitro in enostavno prenovo ali nadgradnjo obstoječe osvetlitve. To je še posebej priročno za tiste, ki želijo hitro izboljšati videz in funkcionalnost svojega doma brez dolgotrajnih del.

Energetska Učinkovitost z LED Tehnologijo

Pri SuperStrela se zavedamo pomembnosti energetske učinkovitosti, zato je naša vgradna lučka opremljena z najnovejšo LED tehnologijo. LED žarnice so znane po svoji dolgi življenjski dobi in nizki porabi energije, kar pomeni, da boste prihranili pri stroških električne energije. Poleg tega LED osvetlitev ne oddaja toplote, kar dodatno prispeva k udobnemu in prijetnemu bivalnemu okolju.

Kje in Zakaj Uporabljati Našo Vgradno Lučko

Vgradne lučke so izjemno vsestranske in se lahko uporabljajo v različnih prostorih vašega doma ali pisarne:

Dnevna soba: Dodajte subtilno osvetlitev, ki poudari vaše najljubše dekorativne elemente, slike ali pohištvo.
Kuhinja: Poskrbite za enakomerno osvetlitev delovnih površin, kar bo olajšalo pripravo hrane in čiščenje.
Kopalnica: Ustvarite sproščujoče vzdušje z mehko, a dovolj močno osvetlitvijo za vsakodnevne rituale nege.
Spalnica: Uporabite vgradne lučke za ustvarjanje intimnega in prijetnega ambienta, idealnega za sprostitev po dolgem dnevu.
Hodniki in stopnišča: Zagotovite varno in jasno pot z diskretno osvetlitvijo, ki ne zaseda prostora.
Pisarna: Optimizirajte delovno okolje z ustrezno osvetlitvijo, ki zmanjšuje utrujenost oči in izboljšuje produktivnost.

PERGOLE,NADSTREŠEK,KUHINJSKI PULT,ŠANK,...
Zakaj Izbrati SuperStrela Vgradno Lučko?

Kakovost: Naše lučke so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje.
Dizajn: Z elegantno in diskretno zasnovo se prilegajo vsakemu prostoru in stilu.
Energetska učinkovitost: LED tehnologija zagotavlja nizko porabo energije in dolgotrajno svetilnost.
Enostavna namestitev: Brez zapletenih postopkov ali potrebe po strokovni pomoči.
Pri SuperStrela verjamemo, da mora biti osvetlitev več kot le funkcionalna; mora biti del vašega vsakdana, ki izboljša kakovost vašega življenja in polepša vaš dom. Naša vgradna lučka je zasnovana s tem v mislih – ponuja vam popolno kombinacijo stila, kakovosti in učinkovitosti. Osvetlite svoj dom z eleganco in praktičnostjo naših vgradnih lučk in doživite razliko, ki jo lahko prinese prava svetloba.