Reflektorska stropna SPOT svetilka / Nevtralno bela / 15W / Bela

Šifra
22714
21,33 € 17,48 € /kos

Bela stropna svetilka s sodobnim in minimalističnim dizajnom, ki se popolnoma prilega modernim interierjem. Njena okrogla in čista oblika zagotavlja enakomerno razporeditev svetlobe, primerno za različne bivalne in delovne prostore. Svetilka je opremljena z LED tehnologijo, ki zagotavlja energetsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo. Zasnova, ki se enostavno prilega na strop, omogoča hitro namestitev in subtilno prisotnost, ki se zlije z okolico.

 
 

 

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22714
Vrsta svetilke Nadgradna
Oblika Okrogla
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 1900lm
Kot svetilnosti 140°
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 150 x 70
Material Aluminij
Barva ohišja Bela
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Elegantna stropna svetilka združuje funkcionalnost in sodoben dizajn v enem preprostem, a izjemno učinkovitem osvetlitvenem elementu. Z oblikovno zasnovo, ki odlikuje gladke, čiste linije in nevpadljivo belo barvo, se ta svetilka brez težav zlije z različnimi stropnimi površinami, kar zagotavlja, da je estetsko všečna v vsakem ambientu - od domov do pisarniških prostorov, od kavarn do galerij. Okrogla oblika ne le zagotavlja sodoben videz, ampak tudi omogoča enakomerno razpršitev svetlobe, kar zmanjšuje sence in ustvarja prijetno atmosfero v prostoru.

Zaradi svoje univerzalnosti se lahko ta svetilka uporablja v širokem naboru aplikacij - kot osrednji vir svetlobe v dnevni sobi, kot ambientalna osvetlitev v spalnici ali kot funkcionalna osvetlitev v kuhinji ali kopalnici. Svetilka je opremljena z LED moduli, ki so znani po svoji energetski učinkovitosti in nizki toplotni izgubi, kar pomeni, da svetilka ne prispeva k nepotrebnemu segrevanju prostora, hkrati pa zmanjšuje porabo energije in s tem obratovalne stroške. LED osvetlitev tudi ponuja daljšo življenjsko dobo v primerjavi z tradicionalnimi svetlobnimi viri, kar uporabnikom prihrani denar in trud z redkejšimi zamenjavami svetilk.

Sestava iz visokokakovostnih materialov zagotavlja, da svetilka ohranja svoj prvotni videz dolgo časa, medtem ko njena robustna konstrukcija stoji trdno proti vsakodnevni obrabi. Bela površina ne le da je časovno neobčutljiva, temveč tudi prikriva morebitne nečistoče, kar je idealno za prostore, kjer je čistoča na prvem mestu. Enostavnost montaže pomeni, da je svetilka hitro pripravljena za uporabo, brez potrebe po zapleteni instalaciji ali posebnih orodjih.

Ta stropna svetilka je torej več kot le svetlobni pripomoček; je del interierja, ki povezuje praktičnost in umetniško oblikovanje. Ponuja dolgotrajno, kvalitetno osvetlitev, ki izpolnjuje estetske in funkcionalne potrebe raznolikih bivalnih in delovnih okolij.

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!