LED linearna viseća svjetiljka 40W 1200 mm / crna 4000K

Šifra
22225
98,00 EUR 49,00 EUR 40,16 EUR Prihranek 50,00% /za 1 komplet

Viseća linijska LED svjetiljka vrhunac je jednostavnosti i modernog dizajna, donoseći čistu i elegantnu liniju svjetla u svaku prostoriju. Njegova nenametljiva prisutnost besprijekorno se stapa s raznim dekorativnim stilovima, a istovremeno nudi funkcionalnost i ambijentalno osvjetljenje koje je od vitalnog značaja za svaki dom ili poslovni prostor. Idealan je za one koji cijene minimalizam i žele unijeti dašak modernog bez preopterećenja prostora. Ova svjetiljka nije samo praktičan izvor svjetlosti, već služi i kao suptilni dekorativni element koji nadopunjuje i oplemenjuje cjelokupnu estetiku prostorije.

Dostupno
Više informacija
Šifra 22225
Vrsta svetilke Viseča
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 3200lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 118.5 x 5 x 4,2cm
Material Aluminij
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
Garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Otkrijte vrhunac modernog dizajna s našom elegantnom visećom linearnom LED svjetiljkom, sada dostupnom u SuperStreli. Ova lampa je višak minimalizma, dizajnirana imajući na umu one koji cijene čiste linije i nježno, ali učinkovito osvjetljenje. Sa svojim suptilnim dizajnom koji kombinira funkcionalnost i sofisticiranost, ova je svjetiljka savršena za unošenje bezvremenske elegancije u bilo koji kutak vašeg doma, bilo kao središnji dio iznad stola za blagovanje, toplu dobrodošlicu u vašem ulazu ili kao ambijentalno osvjetljenje u vašoj dnevnoj sobi. Svjetlost koju emitira je blaga i primamljiva, stvara ugodnu atmosferu koja potiče opuštanje i druženje.

Na radnom mjestu, ova svjetiljka također ne zaostaje; njegova profesionalna estetika i koncentrirano svjetlo čine ga idealnim izborom za urede, konferencijske sobe ili prijemne prostore, gdje potiče fokus i produktivnost.

Ova svjetiljka će u trgovinama ili buticima istaknuti proizvode izravnim svjetlom bez stvaranja sjena ili odsjaja, što je ključno za atraktivan prikaz robe.

Za restorane i hotele gdje je atmosfera sve, naša LED svjetiljka pruža toplo, ali dovoljno jako svjetlo koje poboljšava životni doživljaj bez narušavanja intimnosti blagovaonice.

Naša svjetiljka dizajnirana je tako da ne zahtijeva jednostavno održavanje, a njezina dugovječnost znači da gosti mogu uživati ​​u njezinoj svjetlosti bez prekida. Zbog svog univerzalnog dizajna, ova LED svjetiljka idealna je za sve koji žele unijeti dašak modernog u svoj prostor bez pretjerivanja. Njegova fleksibilnost i jednostavnost postavljanja znači da njime možete osvježiti svaki prostor, bez obzira jeste li ljubitelj DIY projekata ili želite profesionalnu montažu.

U SuperStreli predani smo tome da vam ponudimo samo najbolja i najelegantnija rasvjetna rješenja koja će transformirati vaš prostor s lakoćom i stilom. Prepustite se čaroliji ove viseće LED lampe i nabavite svoju već danas.