logotipi

Košarica:

0 izdelkov - 0.00 €

Telefon 051815051
Delavniki od 7-15h

Nad 50 €
brezplačna dostava 

Dostava
1-2 delovna dneva

5% popust nad 250 €
10% popust nad 500 €

Pravilnik o zasebnosti

Z UPORABO TEGA SPLETNEGA MESTA ALI S POŠILJANJEM OSEBNIH PODATKOV PODJETJU STRELA PREK  TEGA SPLETNEGA MESTA SOGLAŠATE Z ZBIRANJEM, UPORABO, PRENOSOM IN RAZKRITJEM INFORMACIJ, KOT JE OPISANO V TEJ IZJAVI O ZASEBNOSTI.

Obseg te Izjave o zasebnosti

Splošno. Ta Izjava o zasebnosti velja za vsa spletna mesta, s katerimi upravlja Super strela d.o.o. (SuperStrela) in kjer je do te Izjave o zasebnosti mogoče dostopati prek hiperpovezave na tem spletnem mestu. Če prek tega spletnega mesta kupujete izdelke, upoštevajte, da to spletno mesto gosti in upravlja Super Strela po dogovoru z odvisno družbo Super Strela, ki je navedena kot prodajalec izdelkov v prodajnih pogojih na tem spletnem mestu.

Super Strela spoštuje zasebnost svojih kupcev, partnerjev ter dobaviteljev izdelkov ali storitev in strank. Namen te Izjave o zasebnosti je, da vas pouči o tem, kako zbiramo osebne podatke, ko uporabljate to spletno mesto, ter o tem, kako zbiramo druge podatke o vaši interakciji s tem spletnim mestom, ki vas ne identificirajo kot posameznika; o tem, kako uporabljamo, upravljamo in razkrivamo zbrane podatke; ter o tem, kakšne izbire so vam na voljo glede načinov zbiranja in uporabe teh podatkov. Naš cilj pri upravljanju z osebnimi podatki, ki jih pridobimo, je zagotoviti skladnost z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov, ter uporabnike našega spletnega mesta obvestiti, jim ponuditi izbiro in pridobiti njihovo soglasje glede obdelave osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, varnosti, celovitosti podatkov, dostopa in sodelovanja z organi pregona.

“Osebni podatki” so podatki, ki razkrivajo vašo osebno identiteto - samostojno ali v kombinaciji z drugimi podatki, ki so nam na voljo.

Dopolnilna Obvestila o zasebnosti. Ta Izjava o zasebnosti se lahko občasno dopolnjuje ali spreminja z dodatnimi “Obvestili o zasebnosti”, objavljenimi na tem spletnem mestu. V takšnih Obvestilih o zasebnosti bodo podane dopolnilne informacije o zbiranju in upravljanju informacij, ki se nanašajo na mesto objave Obvestila o zasebnosti, in so namenjene branju skupaj s to Izjavo o zasebnosti.

Pravilniki in Izjave o zasebnosti tretjih strank. Ko dostopate do spletnega mesta, na katerem prodajamo izdelke ali storitve, lahko pogosto opazite, da se na naših spletnih straneh skupaj z našim imenom in blagovno znamko pojavljajo tudi ime in blagovne znamke organizacije, katere izdelke kupujete. Če je na tem spletnem mestu objavljen tudi pravilnik ali izjava o zasebnosti enega od naših partnerjev, se ta Izjava o zasebnosti nanaša na našo uporabo vseh podatkov, ki jih zberemo mi, pravilnik ali izjava o zasebnosti našega partnerja pa velja za kakršnekoli tovrstne podatke, ki jih partner pridobi v skladu s to Izjavo o zasebnosti in vsemi dopolnilnimi Obvestili o zasebnosti.

Spremembe te Izjave o zasebnosti

To Izjavo o zasebnosti lahko občasno posodobimo. V teh posodobitvah se lahko med drugim uveljavijo potrebne prilagoditve zaradi sprememb veljavnih zakonov, pravil in predpisov, zaradi sprememb naših praks zbiranja podatkov, in/ali zaradi sprememb našega posla ali storitev. Spremembe naše Izjave o zasebnosti stopijo v veljavo 30 dni po objavi in veljajo samo za vaše osebne podatke, ki jih imamo v lasti ob vaši uporabi tega mesta po uveljavitvi spremenjene izjave. Če spremembe Izjave o zasebnosti materialno vplivajo na to, kako lahko uporabljamo vaše osebne podatke, zbrane pred dnevom spremembe izjave, bomo od vas zahtevali soglasje za spremenjeno Izjavo o zasebnosti. Na spletnem mestu bomo objavili posodobljeno različico te Izjave o zasebnosti s spremenjenim dnevom začetka veljavnosti, da boste seznanjeni s posodobitvijo Izjave o zasebnosti.

Zbiranje podatkov

Mi zbiramo osebne podatke, ki jih posredujete ob uporabi tega spletnega mesta. To lahko vključuje, vendar brez omejitev, naslednje situacije: posredujete podatke, ko zahtevate informacije o izdelku ali storitvi ali uporabite izdelek ali storitev, ki je na voljo prek tega spletnega mesta, ali posredujete podatke, ko kupite izdelek ali storitev prek tega spletnega mesta; sodelujete v tekmovanju ali akciji, se naročite na novice ali uporabite druga orodja za informiranje; oddate naročilo ali kupite, prenesete in/ali registrirate izdelke in/ali se naročite na dodatne storitve.

Podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo, vendar brez omejitev, vaše ime, e-poštni naslov, IP-naslov, naslov za račun in/ali naslov za dostavo, telefonsko številko, podatke o plačilnem računu, in druge podatke o vas, ki jih posredujete ob preverjanju vaše identitete ali za namene preprečevanja goljufije. Če pokličete našo službo za stike s strankami, lahko zbiramo osebne podatke, ki jih posredujete vede in prostovoljno med komunikacijo z našim predstavnikom službe za stike s strankami.

Razen tega zbiramo tudi podatke, ki nam jih samodejno pošlje vaš spletni brskalnik in lahko vključujejo, vendar brez omejitev, tudi podatke, ki vas ne identificirajo osebno (kot sta datum in čas vašega obiska). Podatki, ki jih prejmemo na ta način, so odvisni od nastavitev vašega spletnega brskalnika. Če ste pri enem od svojih obiskov tega spletnega mesta ustvarili identiteto uporabnika, lahko podatke, ki jih posreduje vaš brskalnik, povežemo s podatki, ki vas identificirajo osebno, in jih uporabimo v spodaj opisane namene. Prosimo, preverite nastavitve vašega spletnega brskalnika, da se poučite o tem, katere informacije posreduje vaš brskalnik in kako lahko spremenite vaše nastavitve.

Piškotki in spletni svetilniki

Podatke, ki jih običajno ni mogoče povezati z osebno identiteto, zbiramo z uporabo spletnih tehnologij, vključno z, vendar brez omejitev, “sejnimi piškotki”, “trajnimi piškotki”, “oznakami JavaScript” in “spletnimi svetilniki” (včasih jim pravimo tudi “sledilne pike”, “označene pike” ali “akcijske oznake”). Z razvojem interneta lahko za ta namen uporabimo tudi druge vrste tehnologij.

Piškotki. Ko obiščete to spletno mesto, lahko vaš računalnik prejme enega ali več “piškotkov” za pomoč pri prilagoditvi za uporabnika in podporo pri vaši uporabi tega spletnega mesta, naših storitev in/ali storitev naših partnerjev. “Piškotek” je majhna besedilna datoteka, ki jo v spletni brskalnik vašega računalnika prenese spletni strežnik in jo lahko pozneje prebere spletni strežnik v isti domeni. Če ne želite prejemati piškotkov ali želite določiti splošne nastavitve sprejema piškotkov, lahko vaš brskalnik nastavite tako, da bo zavračal piškotke ali da vas bo opozoril, ko bo piškotek nameščen v vaš računalnik. Več informacij o tem lahko dobite v razdelku “Vaše izbire” spodaj. Naših piškotkov vam sicer ni treba sprejemati, vendar ne boste mogli uporabljati vseh funkcij in možnosti tega spletnega mesta, če boste vaš brskalnik nastavili tako, da bo zavračal piškotke.

Piškotki omogočijo spletnemu mestu, da prilagodi informacije, ki vam jih prikazuje med uporabo tega spletnega mesta (na primer za prikaz vam prilagojenih vsebin in ciljanega oglaševanja ob vaših prihodnjih obiskih tega spletnega mesta), hkrati pa tudi prihranijo čas, saj se podatki shranijo in vam jih ob poznejši uporabi našega spletnega mesta ni treba vnašati znova. Piškotke lahko postavimo na to mesto neposredno, ali pa v imenu našega partnerja, čigar oglasi se pojavljajo na tem spletnem mestu, ali njegovih ponudnikov storitev. Piškotki vas v splošnem ne identificirajo osebno. Če pa ste pri enem od svojih obiskov tega spletnega mesta ustvarili identiteto uporabnika, lahko piškotek povežemo s podatki, ki vas identificirajo osebno. Na tem spletnem mestu lahko uporabljamo kombinacijo “sejnih piškotkov” in “trajnih piškotkov”, ki so pojasnjeni spodaj.

Sejni piškotki “Sejni piškotek” je začasen piškotek, ki poteče, ko zaprete vaš brskalnik. Ko obiščete to spletno mesto, sejni piškotek dodeli vašemu računalniku naključno, edinstveno identifikacijsko številko. Dodelitev številke vašemu računalniku omogoča pravilno delovanje funkcij naših spletnih mest tako, da nam dovoli vzdrževanje stalnega “stanja” vaše seje, na primer ohranja vsebino vaše nakupovalne košarice na blagajni. Sejne piškotke uporabljamo tudi za zbiranje anonimnih podatkov (t. j. podatkov, ki vas ne identificirajo osebno) o načinih, na katere obiskovalci uporabljajo to spletno mesto – katere strani obiskujejo, katere povezave uporabljajo in kako dolgo ostanejo na vsaki strani. Te podatke (imenujejo se tudi "podatki o toku klikov") analiziramo, da bi bolje razumeli zanimanja in potrebe naših obiskovalcev ter da bi izboljšali vsebino in funkcionalnost tega spletnega mesta.

Trajni piškotki Za razliko od sejnega piškotka “trajni piškotek” ne poteče, ko zaprete brskalnik. V vašem računalniku ostane do datuma poteka, ki je nastavljen v piškotku (na primer ob koncu koledarskega meseca), ali dokler ga ne izbrišete. Trajni piškotki lahko “označijo” vaš računalnik tako, da vas naš strežnik prepozna (ali drugo osebo, ki uporablja vaš računalnik) ob naslednjem obisku - ne po imenu, temveč po “oznaki” vašega računalnika. To nam omogoča, da vam ponudimo prilagojeno izkušnjo tudi v primeru, da vas ne poznamo. Tako lahko zbiramo tudi bolj točne informacije o načinih, na katere obiskovalci uporabljajo to spletno mesto, npr. kako ga uporabljajo ob prvem obisku in kako pogosto se vračajo. Z uporabo trajnih piškotkov vam nudimo bolj osebno nakupovalno izkušnjo, v nekaterih primerih pa vam lahko prihranimo trud s ponovnim vnašanjem podatkov, ki so že v naši zbirki podatkov.

Spletni svetilniki Ko obiščete to spletno mesto, lahko vaš računalnik prejme enega ali več “spletnih svetilnikov” za pomoč pri dostavi piškotkov s tega spletnega mesta, za zbiranje anonimnih podatkov o tem, kako naši obiskovalci uporabljajo to spletno mesto, in da vam prikažemo prilagojene ali ciljane vsebine na tem spletnem mestu in prek naših partnerjev. Spletni svetilniki (včasih jim pravimo tudi “sledilne pike”, “1x1 gifi”, “gifi z eno piko”, “označene pike” ali “akcijske oznake”) so slike, običajno ne večje kot 1x1 pika, nameščene na različnih koncih tega spletnega mesta. Pomagajo nam tudi prepoznati tipe spletnih brskalnikov, iskane izraze, ki pripeljejo obiskovalce na naše spletno mesto, in imena domen spletnih mest, ki usmerjajo promet k nam. Spletne svetilnike lahko postavimo na to mesto neposredno, ali pa v imenu našega partnerja, čigar blagovne znamke se pojavljajo na tem spletnem mestu, ali njegovih ponudnikov storitev. Pomagajo nam tudi identificirati vaš IP-naslov. Podatki, ki jih zbirajo spletni svetilniki, vas ne identificirajo osebno. Če pa ste pri enem od svojih obiskov tega spletnega mesta ustvarili identiteto uporabnika, na primer z nakupom, lahko podatke, zbrane s spletnimi svetilniki, povežemo s podatki, ki vas identificirajo osebno, in jih uporabimo enako kot podatke, ki jih zbiramo s piškotki. Spletne svetilnike uporabljamo tudi za to, da zberemo več informacij o elektronskih sporočilih, ki jih pošljemo. Natančneje, spletni svetilnik v e-poštnem sporočilu nam pošlje informacijo o tem, ali ste prejeli, odprli ali se odzvali na e-pošto, za katero ste izbrali, da jo želite prejemati od nas.

Hramba, uporaba in skupna raba podatkov

Vaši osebni podatki, ki nam jih posredujete, so najprej obdelani v naših računalniških strežnikih v Sloveniji, morda pa jih je potrebno posredovati tudi v druga podjetja, za namene, ki so določeni v tej Izjavi o zasebnosti in za namene administracije skupine podjetij. To vključuje tudi prenos vaših osebnih podatkov.

V nekaterih primerih (če je to potrebno za izpolnitev naših pogodbenih obveznosti do vas) lahko takšne podatke posredujemo ali jih damo na razpolago tudi (i) tretjim strankam, ki opravljajo storitve za Super Strela, ali (ii) proizvajalcem izdelkov, licencodajalcem in/ali dobaviteljem.

Naša uporaba osebnih podatkov. Osebne podatke, ki jih zberemo, lahko uporabimo za naslednje namene:

 • da stopimo v stik z vami, če ste zahtevali informacije ali želite komunicirati z nami;
 • da določimo državo, v kateri se nahajate, za namene skladnosti z zakonodajo (vključno z zakoni o omejevanju izvoza) in zaradi varnosti, preprečevanja piratstva in preprečevanja goljufij;
 • za preverjanje, ali so vaši osebni podatki, s katerimi razpolagamo, točni in popolni;
 • da vam ponudimo posodobitve in nadgradnje izdelkov, posebne ponudbe, informacije o cenah, novice in druge informacije, bodisi v lastnem imenu ali pa v določenih primerih v imenu partnerja ali stranke kot zastopnik, če ste za to podali svoje soglasje;
 • za izvedbo drugih promocijskih aktivnosti, če ste podali soglasje za takšne promocijske aktivnosti;
 • v povezavi s ključi, kodami za dostop ali drugimi informacijami, ki so potrebne, da vam je dovoljeno dostopanje do spletnih mest ali storitev naših partnerjev za prejemanje izdelkov, posodobitev ali storitev;
 • za namene, določene v posebnem dopolnilnem Obvestilu o zasebnosti, objavljenem na strani ali delu tega spletnega mesta, kjer nam posredujete te podatke;
 • za preverjanje skladnosti z veljavnimi zakoni, pravili in predpisi;
 • če to spletno mesto obiščete z namenom izvedbe nakupne transakcije:
  • za zbiranje, preverjanje, obdelavo in izvedbo vaših naročil, za obdelavo in prejemanje plačil, za preverjanje vašega statusa zavezanosti ali oprostitve plačila davka, za izpodbijanje zahtevkov za razveljavitev plačila, za ugotavljanje vaše upravičenosti za kreditno linijo, ali za obveščanje o stanju vašega naročila;
  • za namene preprečevanja goljufij in piratstva;
  • za zagotavljanje osebne nakupovalne izkušnje v obsegu, kot ga dovoljuje zakon,
  • za registracijo vašega nakupa pri proizvajalcu ali ponudniku storitev za garancijo, tehnično pomoč ipd.,
  • za obveščanje ponudnika spletne storitve o tem, da ste od nas kupili pravico do uporabe njegove storitve, na primer da vam lahko ponudnik storitve omogoči dostop do storitve;
  • za odpiranje računa, s katerim boste lahko nakupovali v prihodnje, če ste podali soglasje za odpiranje računa;
  • za lažjo obnovitev naročnine na izdelke in storitve, in
  • za zagotavljanje učinkovite podpore uporabnikom (ta lahko v obsegu in na način, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, vključuje tudi vzpostavitev stika z obiskovalci, ki so začeli proces plačila na blagajni, vendar ga niso zaključili, z namenom poizvedbe o nedokončani seji oziroma ugotavljanja, ali je pri uporabi tega spletnega mesta prišlo do težav), in/ali tehnične podpore.

Vaše osebne podatke hranimo le, dokler jih potrebujemo za namene, zaradi katerih so bili prvotno zbrani (ali za katere ste dali soglasje pozneje), za druge zakonite namene (kot je upoštevanje predpisov), ali dokler dovoljuje veljavna zakonodaja. Upoštevali bomo veljavno zakonodajo in poskrbeli za razumne ukrepe, s katerimi bomo poskrbeli, da bo vsaka fizična ali pravna oseba, ki prejme osebne podatke za tukaj opisane namene, dolžna zaščititi in varovati osebne podatke o vas.

Naša uporaba anonimnih podatkov. Anonimne podatke, ki jih zberemo, lahko uporabimo za:

 • prilagoditev in pomoč pri vaši uporabi tega spletnega mesta, naših storitev, in/ali storitev naših partnerjev;
 • izboljšanje tega spletnega mesta, uporabniške izkušnje, naših sistemov oglaševanja ter naših izdelkov in storitev;
 • identifikacijo dejanj ali transakcij, ki izvirajo iz programa trženja s pridruženimi podjetji ali iz programa priporočil;
 • prikazovanje ciljanih oglasov na tem spletnem mestu in drugih spletnih mestih;
 • poročanje našim trenutnim in perspektivnim partnerjem in ponudnikom storitev; in
 • za druge zgodovinske, statistične ali raziskovalne in analitične namene.

Razen tega lahko “de-identificiramo” osebne podatke tako, da odstranimo vse podatke, ki vas osebno identificirajo, preostale podatke pa uporabimo v zgoraj naštete namene.

Naši partnerji S tem, ko dajemo izdelke naprodaj na spletnem mestu, delujemo kot neodvisni prodajalec na spletu ali kot ponudnik storitev partnerja, katerega ime in/ali logotip sta prikazana na posameznem spletnem mestu. V zvezi z vašim nakupom izdelka ali storitve prek spletne trgovine, ki jo upravljamo in v kateri se skupaj z našimi blagovnimi znamkami prikazujejo tudi blagovne znamke našega partnerja, bomo nekatere osebne podatke in/ali anonimne podatke, ki jih posredujete v zvezi z vašim nakupom, posredovali temu partnerju za namene poročanja, s čimer bomo našemu partnerju ali njegovemu ponudniku storitev omogočili registracijo vašega nakupa, vam omogočili dostop do izdelkov ali storitev našega partnerja ali njegovih dobaviteljev, garancijo, tehnično podporo ali poprodajne storitve, bomo omogočili našemu partnerju ali njegovemu podizvajalcu, da vam pošlje sporočila, če ste podali soglasje za prejemanje, bomo omogočili našemu partnerju ali njegovemu ponudniku storitev izvajanje storitev v zvezi s tem spletnim mestom, kot je podpora uporabnikom ali funkcionalnost skupne prijave na tem spletnem mestu in na spletnem mestu našega partnerja, ali za podobne namene v smislu izpolnjevanja obveznosti do vas. Določene osebne podatke, ki jih posredujete v zvezi z vašim nakupom, lahko posredujemo tudi izdajatelju ali proizvajalcu izdelka, ki ste ga kupili, ali izvajalcu storitve, za katero ste od nas kupili pravico do uporabe, če se ta razlikuje od partnerja, čigar ime in/ali logotip je prikazan na tem spletnem mestu. Pravilnik o zasebnosti našega partnerja, in izdajatelja, proizvajalca ali izvajalca izdelka ali storitve, ki ste jo kupili, ureja način, kako ta stranka uporablja in varuje vaše osebne podatke, ki jim jih posredujemo.

Naši ponudniki storitev Za skupno izvajanje storitev ali za pridobivanje določenih storitev za nas ali v našem imenu, ter za pomoč pri poslovanju uporabljamo druga podjetja, vključno z, vendar brez omejitev, našimi odvisnimi družbami. Do obsega, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, lahko naše odvisne družbe in/ali druge družbe uporabljamo za gostovanje ali vzdrževanje tega spletnega mesta, za obdelavo plačil s kreditnimi karticami, za storitve preverjanja in/ali odkrivanja goljufij, za preverjanje celovitosti podatkov, za ponujanje kreditnih linij, za storitve optimizacije spletnega mesta, za izpolnitev vašega naročila, za plačevanje, za prikazovanje oglasov na tem spletnem mestu in na spletnih mestih tretjih strank, za pošiljanje pošte ali e-pošte, in/ali za zagotavljanje podpore strankam. Vaše podatke lahko delimo z našimi ponudniki storitev v zvezi s storitvami, ki jih izvajajo za nas. Ta podjetja so pogodbeno zavezana, da vse podatke, ki jih delimo z njimi, uporabljajo le za izvedbo storitev za nas ali v našem imenu, ter da varujejo zaupnost vaših osebnih podatkov. Brez vašega soglasja ne bomo delili vaših osebnih podatkov z našimi odvisnimi družbami ali nepovezanimi tretjimi strankami za njihove namene trženja.

Za upoštevanje zakonskih zahtev, sodelovanje z organi pregona, preprečevanje goljufij in drugih kaznivih dejanj ter zaščito zakonskih pravic, lastnine, vas in drugih oseb Do obsega, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, lahko razkrijemo vaše osebne podatke, ki smo jih zbrali na tem spletnem mestu, ne da bi vas o tem obvestili, kadar smo v dobri veri prepričani, da je razkritje primerno, da zadostimo zakonu ali pravnemu predpisu; da ravnamo v skladu z vladnim, administrativnim ali sodnim postopkom, zahtevo ali sklepom, kot je sodni poziv ali odločba sodišča; da sodelujemo z organi pregona in pri drugih vladnih preiskavah (ne da bi organ pregona ali vladna agencija nujno morala predložiti sodni poziv za pridobitev podatkov); da preprečimo ali raziščemo morebitno kaznivo dejanje, npr. goljufijo ali krajo identitete; za izvrševanje pogodbe; da zavarujemo zakonske pravice, lastnino in varnost podjetja Super Strela, naših odvisnih družb, in njihovih zaposlenih, strank, partnerjev in zastopnikov, drugih uporabnikov ali širše javnosti; ali da zaščitimo vaš življenjski interes, če je to po našem mnenju potrebno. Prav tako lahko pregledamo dnevnike našega strežnika iz varnostnih razlogov, na primer za odkrivanje vdorov v naše omrežje. V primeru suma kaznivega dejanja lahko dnevnike našega strežnika - ki vsebujejo IP naslove obiskovalcev - posredujemo pristojnim preiskovalnim organom, ki lahko s temi podatki izsledijo identiteto posameznikov. Prav tako si pridržujemo pravico, da pristojnemu organu pregona ali vladni agenciji prijavimo kakršnekoli dejavnosti, za katere smo v dobri veri prepričani, da kršijo veljavne zakone, pravila ali predpise, ne da bi vas o tem obvestili.

V zvezi s korporativnimi dogodki Če katera od naših odvisnih družb ali tretja stranka prevzame naš posel, določena sredstva ali posel ene od naših operativnih divizij, preko katero ste nam posredovali podatke, na primer zaradi prodaje, spojitve, reorganizacije, plačilne nesposobnosti, prenehanja ali likvidacije, bodo vaši podatki postali last tega podjetja. V takem primeru bo podjetje, ki je pridobilo podatke, še naprej zavezano s to Izjavo o zasebnosti, morebitnimi veljavnimi dopolnilnimi Obvestili o zasebnosti ter vašimi željami glede zasebnosti, ki ste jih izrekli.

Vaše izbire

Super Strela spoštuje vašo pravico do izbire načinov, na katere bomo zbirali, uporabljali in razkrivali podatke o vas. Svoje izbire lahko nastavite v trenutku in na strani, ko oziroma kjer nam posredujete vaše osebne podatke.

Ko nam posredujete osebne podatke, vam lahko ponudimo, da izberete, ali želite v prihodnje prejemati sporočila od nas in/ali od naših partnerjev, kot so sporočila o posodobitvah, nadgradnjah, posebnih ponudbah ter informacije o cenah. Svoje soglasje lahko kadarkoli prekličete. Če ne želite več prejemati naših oglasnih sporočil, nam lahko pošljete e-poštno sporočilo na naslov info@superstrela.com ali uporabite katerokoli povezavo za odjavo v naši e-pošti; prosimo, da v vašem e-poštnem sporočilu navedete soglasje, ki ga želite umakniti. Če pa nam najprej dovolite, da vaše kontaktne podatke dodamo na poštni seznam našega partnerja, vendar si kasneje premislite, se boste morali obrniti na našega partnerja, da odstrani vaše ime iz svojega poštnega seznama (ali pa uporabite možnost za odjavo v e-pošti, ki vam jo pošilja naš partner).

Če sprejmete sejni ali trajni piškotek, ga lahko kadarkoli izbrišete v vašem spletnem brskalniku (npr. takoj ko zapustite naše spletno mesto). Če ne želite prejemati piškotkov ali želite določiti splošne nastavitve sprejema piškotkov, lahko vaš brskalnik nastavite tako, da bo zavračal piškotke ali da vas bo opozoril, ko bo piškotek nameščen v vaš računalnik. Naših piškotkov vam sicer ni treba sprejemati, vendar ne boste mogli uporabljati vseh funkcij in možnosti tega spletnega mesta, če boste vaš brskalnik nastavili tako, da bo zavračal piškotke.

Mi in naši partnerji uporabljamo za prikazovanje oglasov v našem imenu na internetu in včasih na tem spletnem mestu tretje ponudnike storitev, ki lahko vključujejo, vendar brez omejitev, Google Analytics in Omniture. Ti oglasi lahko zbirajo anonimne podatke o vaših obiskih spletnega mesta, na katerem je tak oglas prikazan, vaši interakciji s temi oglasi ter izdelki in storitvami, ki jih ponujamo, naših partnerjih in naših dobaviteljih s pomočjo označenih pik in drugih spletnih tehnologij. Mi in naši partnerji lahko uporabimo te anonimne podatke, da vam prikažemo ciljane oglase za blago in storitve. Če se odločite, da želite zavrniti zbiranje vaših podatkov prek piškotkov, spletnih svetilnikov in drugih orodij, bo(do) vaš(i) obstoječi oglaševalski piškotek(ki) izbrisan(i) in opravljen bo poskus shranjevanja novega piškotka, ki ponudnikom storitev naroča, naj ne sledijo vašim prihodnjim dejavnostim, če zaznajo ta piškotek (piškotek “brez sledenja”). Če so vaši brskalniki konfigurirani za zavračanje piškotkov, ko obiščete našo stran za zavrnitev, v vaš računalnik ne bo mogoče shraniti piškotka “brez sledenja”. Prav tako velja, da boste morali zavrnitev ponoviti v primeru poznejšega izbrisa piškotkov “brez sledenja”, uporabe drugega računalnika ali spremembe spletnega brskalnika.

Varnost podatkov

Zavezani smo k varovanju osebnih podatkov. Uveljavili smo fizične, tehnične in administrativne zaščitne ukrepe, ki so razumno zasnovani za varovanje vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom in razkritjem. Pri zbiranju in prenašanju občutljivih podatkov, kot je številka finančnega računa, uporabljamo za varovanje teh podatkov metode, ki izpolnjujejo industrijske standarde. Kljub temu pa morate vedeti, da nobeno spletno mesto, zbirka podatkov ali sistem ni povsem varen pred “hekerji”. Prav tako ste odgovorni za ustrezne ukrepe, da zavarujete vaše osebne podatke pred nepooblaščenim razkritjem ali zlorabo, na primer tako, da zavarujete svoje geslo.

Različne države imajo različne zahteve in zakone o zasebnosti. Ne glede na državo, v kateri zbiramo, uporabljamo, prenašamo in shranjujemo vaše osebne podatke, pa bomo podatke, zbrane prek tega spletnega mesta, zaščitili v skladu z določili te Izjave o zasebnosti in vseh dopolnilnih Obvestil o zasebnosti, ki veljajo za vas, kakor tudi v skladu z veljavnimi zakoni, pravili in predpisi.

Dostop do vaših osebnih podatkov in popravljanje

Prizadevamo si za točnost, celovitost in ažurnost osebnih podatkov, ki jih hranimo v svojih zbirkah podatkov. V skladu z veljavno zakonodajo vam omogočamo, da dostopate do svojih osebnih podatkov, popravite netočnosti ali posodobite vaše osebne podatke.

Če želite pregledati, popraviti ali izpodbijati vaše osebne podatke, nam pišite na naš poštni naslov, prejemnik: Super strela d.o.o., Dalmatinova ulica 8, 8270 Krško ali pošljite e-poštno sporočilo na info@superstrela.com.

Če stopite v stik z nami, vas lahko zaradi vaše zaščite prosimo za dodatne podatke, da bi preverili vašo identiteto. V večini primerov vam bomo zagotovili zahtevani dostop in popravili ali izbrisali osebne podatke, za katere ugotovite, da so netočni. Kljub temu pa si pridržujemo pravico, da zavrnemo ali omejimo vašo zahtevo v obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, če bi z razkritjem kršili veljavno zakonodajo in predpise, na primer ob pravni obveznosti hrambe določenih podatkov, ali če ne predložite dovolj podatkov, da bi lahko preverili vašo identiteto. .

Povezave s spletnimi mesti tretjih strank

Ta Izjava o zasebnosti se nanaša samo na uporabo in razkrivanje informacij, ki jih zberemo od vas in o vas prek tega spletnega mesta in drugih spletnih mest, na katerih je objavljena ta Izjava o zasebnosti. Ne nanaša se na podatke, zbrane na spletnih mestih naših partnerjev, ponudnikov storitev ali katerekoli tretje stranke, četudi je na njihovem spletnem mestu povezava na to spletno mesto, oziroma je na našem spletnem mestu povezava na njihovo. Ne nadzorujemo pravilnikov o zasebnosti naših partnerjev, ponudnikov storitev ali tretjih strank. Če razkrijete podatke katerikoli drugi stranki, lahko za uporabo in razkrivanje podatkov, razkritih tem tretjim strankam, veljajo drugačni pogoji. Prosimo, preberite izjavo o zasebnosti, objavljeno na vsakem spletnem mestu, ki ga obiščete.

Zasebnost otrok

To spletno mesto ni namenjeno otrokom in otroci niso njegova ciljna skupina. Če še niste polnoletni ali ne morete sklepati pravno zavezujočih pogodb v vaši državi, lahko to spletno mesto uporabljate samo pod nadzorom odrasle osebe. Naš cilj je ravnati v skladu z veljavno zakonodajo in predpisi, ki urejajo zbiranje in uporabo osebnih podatkov otrok, skladno z definicijo pojma otroka v veljavnih zakonih. Če menite, da smo sprejeli podatke od otroka ali druge osebe, ki jo varujejo omenjeni zakoni, nam to nemudoma sporočite po pošti na naslov Super strela d.o.o., Dalmatinova ulica 8, 8270 Krško ali po e-pošti na naslov info@superstrela.com, in opravili bomo ustrezne korake za odstranitev teh podatkov iz naših zbirk podatkov.