logotipi

Košarica:

0 izdelkov - 0.00 €

Telefon 051815051
Delavniki od 7-15h

Nad 50 €
brezplačna dostava 

Dostava
1-2 delovna dneva

5% popust nad 250 €
10% popust nad 500 €

Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica PX26d / Hladno bela / DC9-36V / 2 x 36W / 2 x 3800 lm / PHILIPS dioda (2 kosa)

Avto LED žarnici H4 za glavno luč  / Hladno bela / DC12-24V / 2x20W = 2x55W / 3600 lm / na dve žarnici / CREE (2 kosa)

Več slik

Zaloga: Na zalogi

Cena brez DDV 56,55 € Cena z DDV 68,99 €
Šifra izdelka: 4833
Dodaj izdelek v košarico
Ali

Podrobnosti izdelka

Avto LED žarnici H7 za glavno luč / zasenčen snop / žarnica PX26d / Hladno bela / DC9-36V / 2 x 36W / 2 x 3800 lm / PHILIPS dioda (2 kosa)

Opis:

- LED sijalka je izdelana iz eloksiranega aluminija in ima vgrajen ventilator, kateri omogoča brezhibno odvajanje toplote in preprečuje zbiranje vlage v lučeh ter hkrati odpihuje smeti in insekte, ki zaidejo v luč. LED sijalka vsebuje 2 x 6 chip na kos in je predvsem primerna za zasenčen snop (kratka luč).

- Le pravilno uporabljena in nameščena dioda na LED žarnici omogoča popoln izkoristek svetilnosti. Zaradi pravilne namestitve in snopa svetlobe nudi boljšo osvetljenost vozne površine in ne moti nasproti vozečih voznikov. LED sijalke so opremljene s Can-Bus uporom, ki na novejših vozilih preprečijo javljanje napake zaradi manjše porabe.

- Temperatura LED sijalk med delovanjem je cca 60°C, kar zadostuje za taljenje ledu na lučeh v zimskem času, hkrati pa se obstojnost žarometov zaradi tega podaljša.

- Bela svetloba, ki jo oddaja LED sijalka, nam v vožnji ponoči in po dežju omogoča boljšo vidljivost. Moč svetilnosti je v primerjavi s klasično žarnico višja za 10-20% oziroma je primerljiva s xenon žarnico.

-Za dolg snop (dolga luč) pa običajno nameščamo LED sijalke, opremljene s COB diodo, ki imajo večjo površino svetilnega dela in je na voljo na sledeči povezavi... >>H7 LED žarnica za dolgi snop in meglenko<<

Tehnični podatki: 

Šifra izdelka: 4833
Tip sijalke: H7 / PX26d
El.moč (Poraba) / žarnico: 36W
Vhodna napetost: DC9~36V
Barva svetilnosti (Kelvin): Hladno Bela: 6000K
Svetilnosti (Lumen) / žarnico: Hladno Bela: 3800 lm / kos
Kot svetilnosti: 360°
Delovna temp.: -20°C ~ 60°C
Temp. med delovanjem: 60°C
Zaščita: IP20 (Razlaga zaščite>>)
Št. LED: 2 x 6 CHIP / LED žarnico (na sijalko)
Proizvajalec diode: PHILIPS (Flip Chip)
Velikost LED sijalke: glej sliko (skico)
Energijski razred: A (nizka poraba)
Garancija: 24 mesecev

Vsi naši izdelki so v skladu z direktivama RoHS in CE.

Komplet vsebuje:

-dve (2) visokosvetilni LED sijalki s priključnimi kabli

Cena velja za komplet.

Pomembno!

- Ob montaži oziroma vgradnji ali menjavi LED sijalke (žarnice) je potrebno zagotoviti, da LED sijalka (žarnica) ni pod el.napetostjo. Priključitev naj izvede strokovnjak elektro stroke ob upoštevanju varnostnih predpisov. Nestrokovna vgradnja lahko povzroči nepravilno delovanje in uničenje izdelka.

- Odsvetujemo nameščanje LED sijalk v vozila z večjim nihanjem el. napetosti. Za brezhibno delovanje je sprejemljivo odstopanje ± 1,0V. To velja tako za LED sijalke DC12V in DC24V.

- Glede uporabe in namestitve v vozilo za uporabo v cestnem prometu svetujemo, da se pred namestitvijo posvetujete na servisu, pooblaščenem za opravljanje tehničnih pregledov.

- LED sijalko je potrebno pri namestitvi pravilno vstaviti. V primeru nedelovanja sijalke jo ponovno vstavite obrnjeno (zamenjate pola).

- Odsvetujemo hkratno uporabo LED sijalke in običajne žarnice v isti luči. Toplota, ki jo oddaja klasična žarnica, lahko zaradi visoke temperature poškoduje LED sijalko v nekaj minutah. Za brezhibno delovanje LED sijalk je potrebno v luč namestiti LED sijalke, ki ne oddajajo temperature kot jo na premer halogenska ali xenon žarnica. Ker je luč sestavljena običajno iz treh ali štirih sklopov in snop svetlobe loči le parabola, se toplota širi po celotni luči, zaradi tega se v takšno luč ne sme nameščati istočasno LED sijalka in druge žarnice, ki oddajajo višjo temperaturo.

- Več o LED svetilih preberite na povezavi "o LED svetilih".