Košarica košarica 0Izdelek

V nakupni košarici ni izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.



prev
next
Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica PX26d / Hladno bela / DC9-32V / 2 x 20W / 2 x 3000 lm (2 kosa)

Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica PX26d / Hladno bela / DC9-32V / 2 x 20W / 2 x 3000 lm (2 kosa)

Šifra: 5576

Dobavljivost: Na zalogi (dostava 1-2 dni)

Cena brez DDV 56,54 € Cena z DDV 68,98 €

Podrobnosti

Avto LED žarnici H7 za glavno luč / za zasenčen snop / žarnica PX26d / Hladno bela / DC9-32V / 2 x 20W / 2 x 3000 lm (2 kosa)

Opis:

- LED sijalka je izdelana iz zelo trpežnega eloksiranega aluminija. LED sijalka vsebuje 2 x 6 chip na kos in je predvsem primerna za zasenčen snop (kratka luč).

- Le pravilno uporabljena in nameščena dioda na LED žarnici omogoča popoln izkoristek svetilnosti. Zaradi pravilne namestitve in snopa svetlobe nudi boljšo osvetljenost vozne površine in ne moti nasproti vozečih voznikov. LED sijalke so opremljene s Can-Bus uporom, ki na novejših vozilih preprečijo javljanje napake zaradi manjše porabe.

- Temperatura LED sijalk med delovanjem je cca 60°C, kar zadostuje za taljenje ledu na lučeh v zimskem času, hkrati pa se obstojnost žarometov zaradi tega podaljša.

- Bela svetloba, ki jo oddaja LED sijalka, nam v vožnji ponoči in po dežju omogoča boljšo vidljivost. Moč svetilnosti je v primerjavi s klasično žarnico višja za 10-20% oziroma je primerljiva s xenon žarnico.

 

Tehnični podatki: 

Šifra izdelka: 5576
Tip sijalke: H7 / PX26d
El.moč (Poraba) / žarnico: 20W
Vhodna napetost: DC9~32V
Barva svetilnosti (Kelvin): Hladno Bela: 6000K
Svetilnosti (Lumen) / žarnico: Hladno Bela: 3000 lm / kos
Kot svetilnosti: 360°
Delovna temp.: -20°C ~ 60°C
Temp. med delovanjem: 60°C
Zaščita: IP20 (Razlaga zaščite>>)
Št. LED: 2 x 6 CHIP / LED žarnico (na sijalko) / WICOP čip
Velikost LED sijalke: dolžina 77mm, premer hladilnih reber 35mm, premer vgradnega dela 12mm
Energijski razred: A (nizka poraba)
Garancija: 24 mesecev

Vsi naši izdelki so v skladu z direktivama RoHS in CE.

Komplet vsebuje:

-dve (2) visokosvetilni LED sijalki s priključnimi kabli

Cena velja za komplet.

Pomembno!

- Ob montaži oziroma vgradnji ali menjavi LED sijalke (žarnice) je potrebno zagotoviti, da LED sijalka (žarnica) ni pod el.napetostjo. Priključitev naj izvede strokovnjak elektro stroke ob upoštevanju varnostnih predpisov. Nestrokovna vgradnja lahko povzroči nepravilno delovanje in uničenje izdelka.

- Odsvetujemo nameščanje LED sijalk v vozila z večjim nihanjem el. napetosti. Za brezhibno delovanje je sprejemljivo odstopanje ± 1,0V. To velja tako za LED sijalke DC12V in DC24V, kot tudi za svetila z razpon za delovanje na primer med DC9-30V in podobno - nihanj ne sme biti (dopustno -/+ 1V), napetost mora biti konstatna.

- Glede uporabe in namestitve v vozilo za uporabo v cestnem prometu svetujemo, da se pred namestitvijo posvetujete na servisu, pooblaščenem za opravljanje tehničnih pregledov.

- LED sijalko je potrebno pri namestitvi pravilno vstaviti. V primeru nedelovanja sijalke jo ponovno vstavite obrnjeno (zamenjate pola).

- Odsvetujemo hkratno uporabo LED sijalke in običajne žarnice v isti luči. Toplota, ki jo oddaja klasična žarnica, lahko zaradi visoke temperature poškoduje LED sijalko v nekaj minutah. Za brezhibno delovanje LED sijalk je potrebno v luč namestiti LED sijalke, ki ne oddajajo temperature kot jo na premer halogenska ali xenon žarnica. Ker je luč sestavljena običajno iz treh ali štirih sklopov in snop svetlobe loči le parabola, se toplota širi po celotni luči, zaradi tega se v takšno luč ne sme nameščati istočasno LED sijalka in druge žarnice, ki oddajajo višjo temperaturo.

- Več o LED svetilih preberite na povezavi "o LED svetilih".

Dodatne informacije

Barva svetilnosti Ne
Električna napetost Ne
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.